MEDIA

Ξεκινά η επιστροφή της μυθοπλασίας - Ποιες σειρές θα δούμε απόψε

Ξεκινά η επιστροφή της μυθοπλασίας - Ποιες σειρές θα δούμε απόψε
Glomex

Κάποιες από τις αγαπημένες σειρές επανέρχονται στον προγραμματισμό των καναλιών

Η επιστροφή στην τηλεοπτική πραγματικότητα ξεκινά μετά τις διακοπές του Πάσχα. Οι περισσότερες παραγωγές μυθοπλασίας έκαναν ένα μικρό διάλειμμα, ωστόσο δειλά δειλά ξεκινούν να επανέρχονται στη συχνότητα των καναλιών.

Απόψε, στις 22.00, το σίριαλ «Παγιδευμένοι» θα κρατήσει συντροφιά στο κοινό. Η ζωή του Ανδρέα κινδυνεύει και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται. H Άννα, ο Δημήτρης, η Δανάη και ο Σπύρος τον ψάχνουν. Θα προλάβουν να τον βρουν πριν αφήσει την τελευταία του πνοή; Ο Άκης κρίνεται προφυλακιστέος. Δε σκοπεύει, όμως, να το αφήσει έτσι. Πλέον θα τα παίξει όλα για όλα. Τι θα πει στον Αλέκο που θα τον δελεάσει για τον βοηθήσει; Η κόντρα του Σταύρου με την Αγγελική συνεχίζεται. Ο Σταύρος θα ψάξει να μάθει για το παρελθόν της. Ο Γιάννης, από την άλλη, θα μάθει την αλήθεια για την Δώρα και τον Νίκο. Πώς θα αντιδράσει; Η ζωή του Ανδρέα κρέμεται από μία κλωστή. Θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή;

Στο MEGA, επιστρέφει στις 21.00 «Η Γη της Ελιάς». Ο Ορέστης εγκαθίσταται στην Αρεόπολη και σιγά σιγά συστήνεται στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας. Πρώτη γνωρίζει την Αρετή, από όπου προμηθεύεται τοπικά προϊόντα, και έπειτα πηγαίνει στο καφενείο του Πότη. Ο Πότης προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για εκείνον, αλλά ο Ορέστης είναι λιγομίλητος και κλειστός χαρακτήρας. Οι προστριβές ανάμεσα στην Ιουλία και τον Στάθη δεν σταματούν. Η Ιουλία πιστεύει πως ο Στάθης δουλεύει πολύ, με αποτέλεσμα η σχέση τους να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στην Αντιγόνη πως, αν δεχτεί τη θέση στην Αγγλία, η Αγγελική δεν πρόκειται να την ακολουθήσει. Η Ευτυχία και ο Γιώργης μοιράζουν τα προσκλητήρια του γάμου τους. Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Εύας και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ της φυλάκισης. Η Αρετή βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή και πλησιάζει τον Φίλιππο κουνώντας λευκή σημαία.

Σχετικές ειδήσεις

«Έτερος Εγώ», «Σασμός» και άλλες 6 ελληνικές σειρές πάνε Κάννες για διεθνή καριέρα

Netflix: Οι νέες σειρές και οι ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα

Πότε θα δούμε νέα επεισόδια σε σειρές και Survivor All Star