MEDIA

Survivor All Star: Ερωτικό τρίγωνο! Η συνεύρεση στο δάσος και η 3η γυναίκα που διεκδικεί τον παίκτη!

Survivor All Star: Ερωτικό τρίγωνο! Η συνεύρεση στο δάσος και η 3η γυναίκα που διεκδικεί τον παίκτη!
Glomex

Μια νέα αποκάλυψη βλέπει το «φως» της δημοσιότητας για ένα νέο ειδύλλιο μεταξύ παικτών στο Survivor All-Star.

Νέο ερωτικό ειδύλλιο φαίνεται πως έχει προκύψει μεταξύ παικτών στο Survivor All Star. Η αποκάλυψη έγινε στο «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΪ.

Το νέο ζευγάρι του Survivor All Star έμαθε η Φαίη Σκορδά, μέσα από μήνυμα που έλαβε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια έστειλε μέχρι και μήνυμα στον Γιώργο Λιανό για να μάθει τα ονόματα των δύο ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το ζευγάρι κρατούν τη σχέση τους κρυφή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, υπάρχουν δυο παίκτες στον Άγιο Δομινικο, μια γυναίκα κι ένας άντρας, που... πλησίασαν αρκετά - ερωτικά - ο ένας τον άλλον αλλά, όπως έκανε γνωστό, μια άλλη γυναίκα προσπαθεί να προσελκύσει τον άντρα αυτό!

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 18/4 την ασυλία

Ο αγώνας ασυλίας που έρχεται σήμερα 18/4 στο Survivor θέλει ταχύτητα, συγκέντρωση και αντοχή. Οι δύο ομάδες είναι πανέτοιμες και μάχιμες για να κατακτήσουν την τρίτη ασυλία.

Ενώ οι ασυλίες της εβδομάδας βρίσκονται στο 2-1, με Μαχητές και Διάσημους να βρίσκονται στα… κάγκελα, η σημερινή ασυλία είναι φωτιά. Θα ακολουθήσει μάλιστα και ακόμα μια.

Σύμφωνα με το Spoiler λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει την τέταρτη ασυλία σήμερα, Τρίτη (18/4) στο Αll Star Survivor, είναι η Κόκκινη. Οι Διάσημοι παίρνουν και αυτή την πολυπόθητη νίκη, και στέλνουν ακόμα μια φορά τους μπλε σε ψηφοφορία. Ασημακόπουλος ο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Η ανατροπή μετά τον αγώνα ασυλίας

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη φωτογραφία με τον Πύρρο Δήμα μετά το Survivor All Star

Survivor All Star: Πώς θα φτάσουν στην ένωση οι δύο ομάδες - Νέο επεισόδιο αύριο Δευτέρα του Πάσχα

Σχετικές ειδήσεις