MEDIA

Survivor All Star: Αυτός είναι ο κορυφαίος παίκτης μεταξύ Ελλήνων - Τούρκων! Δεν είναι ο Κατσούλης

Survivor All Star: Αυτός είναι ο κορυφαίος παίκτης μεταξύ Ελλήνων - Τούρκων! Δεν είναι ο Κατσούλης
GLOMEX

Κορυφαίος παίκτης στο Survivor All Star, μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων αναδείχθηκε Έλληνας, φέρνοντας 5 νίκες στην ομάδα του.

Λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας τη Δευτέρα του Πάσχα, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ξεχωριστή ανακοίνωση στους παίκτες, οι οποίοι μόλις την άκουσαν ενθουσιάστηκαν.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Survivors, κάτι που περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό οι παίκτες.

«Είχαμε πει ότι αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε τρεις αγώνες ασυλίας. Επειδή έχει προκύψει κάτι πολύ ωραίο, θα πραγματοποιηθεί έκτακτος αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας μεικτός. Θα παίξουμε άλλους δύο αγώνες ασυλίας. Σήμερα είναι ο πρώτος. Μένει άλλος ένας με όλους τους ενδιαφερόμενους για την παραμονή τους στο παιχνίδι... Θα είναι η πιο στενάγχωρη αποχώρηση από την αρχή του Survivor All Star πριν το πάρτι της ένωσης», είπε στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, την Τετάρτη 19 Απριλίου θα προβληθεί ο αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας και κορυφαίος παίκτης θα αναδειχθεί ο... Σπύρος Μαρτίκας. Ο παίκτης θα πετύχει πέντε νίκες και έτσι θα ξεπεράσει τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους Τούρκους αντιπάλους.