MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Το έπαθλο φαγητού που θα απολαύσουν οι παίκτες και... οι 5 υποψήφιοι

Survivor All Star Spoiler: Το έπαθλο φαγητού που θα απολαύσουν οι παίκτες και... οι 5 υποψήφιοι

Σε δύσκολη θέση η ομάδα που χάνει σήμερα στο Survivor All Star την τρίτη ασυλία

Ένας απαιτητικός στίβος μάχης περιμένει τις δύο ομάδες απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Μάχες σώμα με σώμα με σκοπό τη νίκη που φέρνει την πολυπόθητη τρίτη ασυλία.

Πώς θα αποδώσουν οι δύο ομάδες όταν η ένταση στην καλύβα χτυπάει κόκκινο; Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και το Νίκο Μπάρτζη φαίνεται να διχάζει τους παίκτες που ετοιμάζονται να διαλέξουν στρατόπεδα. Οι ισορροπίες αλλάζουν ξανά και φιλίες που υπάρχουν από την αρχή του παιχνιδιού διαλύονται.

Στο Συμβούλιο του νησιού Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας λύνουν τις διαφορές τους…

Survivor Spoiler: Η τρίτη ασυλία, οι 2 νέοι υποψήφιοι και το φαγητό που θα απολαύσουν οι παίκτες

Στον αποψινό αγώνα της Τετάρτης 26 Απριλίου δεν θα δούμε έπαθλο επικοινωνίας αλλά τον τρίτο αγώνα ασυλίας, στον οποίο οι νικητές θα έχουν και ένα πολύ δυνατό έπαθλο φαγητού.

Οι παίκτες που θα κερδίσουν στον σημερινό αγώνα θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν πίτσες και burger!

Οι Διάσημοι προσπαθούν να βρουν τι πήγε λάθος στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και ξαφνικά βρέθηκαν στο Συμβούλιο με δύο υποψήφιους παίκτες για αποχώρηση.

Ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν και πολύ... Οι Μαχητές κάνουν το 2-1 και ξαναστέλνουν τους Διάσημους στον τάκο για να αναδείξουν ακόμα δύο παίκτες για αποχώρηση.

Έτσι οι Κόκκινοι ψηφίζουν και βγάζουν υποψήφιους τη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια.

Survivor Spoiler: Το φαβορί για αποχώρηση

Οι 5 υποψήφιοι λοιπόν «κλείδωσαν» και κατά πλειοψηφία είναι Κόκκινοι!

Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Γιώργος Κόρομι, Μελίνα Μεταξά και Τάκης Καραγκούνιας βρίσκονται στον «τάκο» και ένας από τους πέντε θα αποχωρήσει την Πέμπτη μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γιώργος Κόρομι είναι ο παίκτης που θα φύγει από το παιχνίδι και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.