MEDIA

Το Πρωινό: Πότε ρίχνει αυλαία – Τα σχέδια για την επόμενη σεζόν

Το Πρωινό: Πότε ρίχνει αυλαία – Τα σχέδια για την επόμενη σεζόν

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε πότε θα τελειώσει το Πρωινό του ΑΝΤ1

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκινήσει, όμως στα γραφεία των καναλιών έχουν αρχίσει να κλειδώνουν οι ημερομηνίες που εκπομπές και σειρές θα αποχαιρετίσουν το κοινό.

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η εκπομπή θα τελειώσει στις 7 Ιουλίου. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν οι περισσότερες από τις πρωινές ψυχαγωγικές παραγωγές, ωστόσο μπορεί να υπάρξουν αλλαγές ανάλογα με το πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα με τις εθνικές εκλογές.

Την ίδια ώρα, εδώ και καιρό, το εν λόγω μαγκαζίνο τραβά το ενδιαφέρον. Πολλές είναι οι φήμες που αφορούν στο τι θα συμβεί του χρόνου στο «Πρωινό». Ο κεντρικός παρουσιαστής όχι μόνο θα παραμείνει στη θέση του, αλλά όπως όλα δείχνουν μαζί του θα είναι σχεδόν όλη η ομάδα. Φωτεινή Πετρόγιαννη, Τάσος Τεργιάκης και Άρια Καλύβα έχουν αποσπάσει θετικά σχόλια και έχουν δέσει με τον οικοδεσπότη. Έτσι, στόχος του ίδιου του Λιάγκα είναι όλοι να βρεθούν στις ίδιες θέσεις αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Όσον αφορά στη Μαρία Κορινθίου; Η μελαχρινή ηθοποιός, όπως φαίνεται, δεν θα συνεχίσει. Το κλίμα παραμένει εξαιρετικό, όμως τα πλάνα της και αυτά που θέλει να κάνει είναι διαφορετικά. «Γίνονται διάφορες συζητήσεις. Γίνονται προτάσεις και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Εξακολουθώ να έχω ένα συμβόλαιο με το κανάλι του ANT1, προέχει αυτό. Θα δούμε», είχε πει η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στην κάμερα του «Open Weekend».

Ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι του καναλιού του Αμαρουσίου και την πόρτα του «Πρωινού». Ο Βαγγέλης Περρής, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα βρίσκεται στο team της εκπομπής για να σχολιάζει την επικαιρότητα και όσα συμβαίνουν με τον τρόπο του.

Σχετικές ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Άμα σου αρέσει, θες να πας να δουλέψεις με τον Λιάγκα;»

Γιώργος Λιάγκας: Πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ της Θεοδωρίδου - «Είμαστε πολύ κοντά με τη Νατάσσα»

Το Πρωινό: Εκτός εκπομπής η Φωτεινή Πετρογιάννη – Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας