MEDIA

Στέλιος Χανταμπάκης: «Γι' αυτό έφυγα από το Survivor All Star»

Στέλιος Χανταμπάκης: «Γι' αυτό έφυγα από το Survivor All Star»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από το Survivor All Star

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Survivor All Star, οικειοθελώς.

«Από τους δύο μήνες με έπνιγε όλο αυτό. Ήθελα πολύ να μάθω για τον κόσμο έξω πώς με βλέπει, ο κόσμος με στήριξε στο Nomads. Δεν ένιωσα άβολα από τον κόσμο έξω. Ένιωσα άβολα από όλα αυτά που γράφτηκαν και διάβαζα. Παρ’ όλα αυτά είχα ένα πνίξιμο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ψηφίζομαι. Με το που ψηφίζομαι νιώθω πάρα πολύ όμορφα γιατί σκέφτομαι ότι φεύγω. Υπάρχει η πιθανότητα να φύγω, είμαι ένας από τους πέντε υποψήφιους. Αρχίζω και σκέφτομαι όλο το βράδυ, δεν μπορώ να κοιμηθώ και λέω είμαι στο αεροπλάνο, είμαι με τα παιδιά μου. Λέω τέλος είμαι με τα παιδιά, είμαι σπίτι. Συνειδητοποιούσα ότι δεν με νοιάζει και καθόλου που ψηφίστηκα. Δεν κυνηγάω το παιχνίδι. Δεν μου φταίνε τα παιδιά που με ψήφισαν», ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Λέω: είναι πολύ εγωιστικό να χρησιμοποιήσω τον κόσμο. Να τους βάλω λοιπόν να με στηρίξουν και να μου πουν: σε στηρίξαμε, βάλαμε τα λεφτά μας, εσύ πήρες την επιβεβαίωσή σου και έφυγες. Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Με το που ψηφίστηκα, ένιωσα πάρα πολύ ωραία», δήλωσε στο τέλος ο Στέλιος Χανταμπάκης.