Σασμός: «Κόβονται» επεισόδια αυτή την εβδομάδα – Τι συμβαίνει

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η σειρά του ALPHA, Σασμός, θα κρατήσει συντροφιά με τρία μόνο επεισόδια

Σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στον προγραμματισμό των καναλιών αυτή την εβδομάδα. Το debate και η Eurovision δημιουργούν νέα δεδομένα κι έτσι ο «Σασμός» θα συντροφεύσει το κοινό απόψε, αύριο και την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 10 Μαϊου δεν θα προβληθεί η παραγωγή μυθοπλασίας λόγω του debate των πολιτικών αρχηγών ενώ την Παρασκευή τη θέση του «Σασμού» θα πάρει το «Just the 2 of us». Το σόου δεν θα βγει στον αέρα το Σάββατο, αλλά την Παρασκευή στις 21.00, καθώς την 13η του μήνα θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός της μουσικής διοργάνωσης.

Μέχρι, τότε, πάντως οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Η Αργυρώ και ο Αστέρης ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Παντελή για τη μεταξύ τους συνάντηση. Εκείνος, όμως, φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Την ίδια ώρα, η Στέλλα συμβουλεύει τον Αστέρη να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση του με την Αργυρώ, αυτός όμως είναι μπερδεμένος. Ο Ευθύμης αναθέτει στον Βαγγέλη τις δουλειές του, ενώ η Βασιλική ανακοινώνει στον Μαθιό τη διαμονή του στο ξενοδοχείο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Παύλος παραδίδει το όπλο στον Αντώνη, ο οποίος το στέλνει για βαλλιστική εξέταση. Η σκιά της κατάρας πλανιέται πάνω από τις δύο οικογένειες, τη στιγμή που η Καλλιόπη δείχνει αποφασισμένη να ανακαλύψει τι συμβαίνει ανάμεσα στον γιο της και την Αργυρώ.

Η Καλλιόπη συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει την αιτία της αναστάτωσης του Αστέρη, ενώ η Αργυρώ μαθαίνει, επιτέλους, από πού πηγάζει η προκατάληψή της. Ο Νικηφόρος και η Νάντια έρχονται κοντά, χωρίς να υπολογίζουν την πλεκτάνη που της στήνει ο Γιώργης. Η Βασιλική πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται στο δόκανο του Ευθύμη, που κρατά στα χέρια του πια το μεγάλο του μυστικό. Το φιλί της Αργυρώς και του Αστέρη ανοίγει, επιτέλους, τον δρόμο για καλύτερες μέρες.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved