MEDIA

Eurovision 2023: Εντυπωσίασε η Αρμενία με την Brunette - Το μήνυμα για τις ψυχικές ασθένειες

Eurovision 2023: Εντυπωσίασε η Αρμενία με την Brunette - Το μήνυμα για τις ψυχικές ασθένειες
ap

Εντυπωσίασε η Brunette εκπροσωπώντας την Αρμενία στον διαγωνισμό της Eurovision 2023.

Η μόλις 21 ετών τραγουδίστρια εμφανίστηκε 2η στη σειρά στον β' ημιτελικό του διαγωνισμού και η συμμετοχή της εκτιμάται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό του Σαββάτου, 13 Μαΐου 2023.

Η Elen Yeremyan, όπως είναι και το πραγματικό της όνομα, ερμήνευσε το τραγούδι «Future Lover», το οποίο όχι μόνο ενθουσίασε το κοινό της Eurovision με το ρυθμό του και τη μελωδία, αλλά κυρίως λόγω του μηνύματος που περνάει.

Τούτο γιατί το συγκεκριμένο τραγούδι κάνει λόγο για τα άτομα με ψυχικές ασθένειες, με την τραγουδίστρια να αναφέρει σε δήλωσή της πως κι εκείνη στο παρελθόν, αντιμετώπιζε σχετικά προβλήματα.

«Το τραγούδι έχει να κάνει με τις κρίσεις πανικού. Προσπαθώ να στείλω ένα μήνυμα σε όλους όσους παλεύουν με την ψυχική τους υγεία, όπως πάλεψα κι εγώ η ίδια. Το μήνυμα είναι να είσα πάντα ευγενικός και να προσέχεις τον εαυτό σου, όχι μόνο τους άλλους. Αυτό είναι πραγματικά, πολύ σημαντικό για εμένα», είχε πει σε συνέντευξή της στο Eurovisionfun.

Όπως είναι φυσικό, η Αρμενία από εχθές έχει ανοδική πορεία στους πίνακες των προγνωστικών, με το κοινό στο Twitter να αποθεώνει την τραγουδίστρια.

Δείτε μερικά σχόλια:

Σχετικές ειδήσεις