MEDIA

Survivor All Star spoiler 28/5: Στο στίβο μάχης για το δεύτερο ΙΧ - Ο νικητής του σκληρού αγώνα

Survivor All Star spoiler 28/5: Στο στίβο μάχης για το δεύτερο ΙΧ - Ο νικητής του σκληρού αγώνα

Survivor All Star spoiler 28/5: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει το δεύτερο αυτοκίνητο

Oι παίκτες του Survivor All Star θα διεκδικήσουν ένα τεράστιο έπαθλο αυτή την Κυριακή. Όσο το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φτάνει προς το τέλος του, τόσο και τα έπαθλα αρχίζουν να γίνονται πιο πολύτιμα.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν οι παίκτες τους των δύο ομάδων θα πρέπει να μπουν σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης προκειμένου να βγουν νικητές.

Όπως σε κάθε τέτοιο έπαθλο μιλάμε για ατομικό αγώνισμα, με κάθε παίκτη να παίζει έχοντας ζωές και να προσπαθεί ο ένας να αποκλείσει τον άλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που είχε κερδίσει το προηγούμενο αυτοκίνητο, ωστόσο τώρα είναι η ώρα για άλλο νικητή.

Σύμφωνα με το Survivor Spoiler που μας μεταφέρει ο άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο ο παίκτης που κερδίζει το δεύτερο αμάξι είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αυτοί κερδίζουν στον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία

Στην ελληνοτουρκική μονομαχία θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής η μικτή ομάδα των ανδρών είναι αυτή που κερδίζει την αναμέτρηση με την αντίστοιχη μικτή των γυναικών.

Και πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην έναρξη των αγωνισμάτων για τις ασυλίες της εβδομάδας και τη διεκδίκηση ενός ακόμη αυτοκινήτου που θα προσφέρει ο Ατζούν.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star αποχώρηση: Ποια είναι τα φαβορί να φύγουν μετά τον Μαρτίκα

Survivor All Star: Η πρώτη αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Survivor All Star: Πόσα λεφτά έχουν βάλει στην τσέπη οι παίκτες που είναι από την day 1 στο ριάλιτι