MEDIA

Survivor All Star αποχώρηση: Ποια είναι τα φαβορί να φύγουν μετά τον Μαρτίκα

Survivor All Star αποχώρηση: Ποια είναι τα φαβορί να φύγουν μετά τον Μαρτίκα
Glomex / ΣΚΑΪ

Survivor All Star αποχώρηση: Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε έχοντας πάρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι και το ενδιαφέρον στρέφεται στους επόμενους παίκτες που θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Με ένα αστρονομικό ποσό στον λογαριασμό του Σπύρου Μαρτίκα, συνοδεύτηκε η αποχώρησή του από το Survivor All Star. Ο παίκτης που έσπασε όλα τα ρεκόρ παραμονής στο παιχνίδι, όντας υποψήφιος σχεδόν κάθε εβδομάδα, εν τέλει έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο έχοντας συγκεντρώσει εξαψήφιο αριθμό χρημάτων.

Το βασικό ερώτημα, πλέον, είναι το ποιος θα ακολουθήσει τον Μαρτίκα από τους παίκτες που ήδη είναι στο Survivor All Star. Ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση απασχολεί τους φαν του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς τα πρόσωπα στον Άγιο Δομίνικο λιγοστεύουν και όλοι έχουν βάλει στόχο το Γαλάτσι.

Στους Διάσημους έχουν μείνει οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μελίνα Μεταξά και Τάκης Καραγκούνιας. Στους Μαχητές έχουν μείνει οι Ηλίας Μπόγδανος, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μάριος Πρίαμος, Στέλα Ανδρεάδου και Γιώργος Ασημακόπουλος. Οι δύο τελευταίοι από κάθε ομάδα, είναι και οι επικρατέστεροι να είναι υποψήφιοι σε περίπτωση ήττας της ομάδας τους.

Συνεπώς, τόσο ο Τάκης Καραγκούνιας όσο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για αποχώρηση από το Survivor All Star την εβδομάδα που έρχεται!