MEDIA

Survivor All Spoiler: To μεγάλο έπαθλο, ο τραυματισμός που «παγώνει» τους πάντες και η 1η ασυλία

Survivor All Spoiler: To μεγάλο έπαθλο, ο τραυματισμός που «παγώνει» τους πάντες και η 1η ασυλία

Το Survivor All Star επιστρέφει δριμύτερο με ένα μεγάλο έπαθλο αλλά και τις ασυλίες να καραδοκούν.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής με ένα μεγάλο έπαθλο που θα αφήσει τους παίκτες άφωνους. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κανονίσει για τους παίκτες ένα αυτοκίνητο το οποίο κερδίζει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Φυσικά το ενδιαφέρον του παιχνιδιού δεν σταματά εκεί καθώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του επεισοδίου βρίσκεται στην ασυλία.

Οι Διάσημοι προέρχονται από εντυπωσιακό σερί νικών στις ασυλίες, όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, οι Μαχητές είναι αυτοί που κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και πλέον οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος οι παίκτες της κόκκινης και μπλε ομάδας «παγώνουν» όταν βλέπουν ότι ένας παίκτης τραυματίστηκε.

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος θα πέσει την ώρα που αγωνίζεται και θα χτυπήσει. Οι παίκτες μουδιάζουν και ο Γιώργος Λιανός φωνάζει «Έχει χτυπήσει ο Νίκος Μπάρτζης» και διακόπτει τη ροή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες γρήγορα πλησιάζουν τον Μπάρτζη να δουν αν είναι καλά. Άραγε πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι μετά από τον σοβαρό τραυματισμό;

Αυτοί κερδίζουν στον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία

Στο επεισόδιο όμως θα παρακολουθήσουμε και ακόμα μία ελληνοτουρκική μονομαχία, με τον Ατζούν αυτή τη φορά να αλλάζει το σκηνικό, καθώς έβαλε τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν τους άνδρες, ενώ η ομάδα των ανδρών φαίνεται πως είναι αυτή που νικά.

Υπενθυμίζεται πως υπάρχει ήδη φαβορί αποχώρησης γι’ αυτήν την εβδομάδα, εφόσον βγει υποψήφιος.

Σχετικές ειδήσεις

Γιώργος Κόρομι: Οι δηλώσεις μου ήταν 45 λεπτά, κόπηκε, ράφτηκε και βγήκε αυτό που είναι μισογυνισμός

Survivor All Star Spoiler: Με ποιους μοιράζεται η Σταυρούλα το έπαθλο;

Survivor All Star Spoiler (28/5): O Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ένα μεγάλο έπαθλο