MEDIA

Λίλιαν Αρχοντή: «Κακοποιηθήκαμε σωματικά, ψυχικά και σεξουαλικά, κυρίως η κόρη μου»

Λίλιαν Αρχοντή: «Κακοποιηθήκαμε σωματικά, ψυχικά και σεξουαλικά, κυρίως η κόρη μου»
GLOMEX

Λίλιαν Αρχοντή & Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: Στο δικαστήριο μάνα και κόρη λόγω μήνυσης αστυνομικών - Οι ίδιες τους κατηγορούν για βία

Η Λίλιαν Αρχοντή και η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έξω από το δικαστήριο όπου βρισκόντουσαν λόγω μήνυσης αστυνομικών. Οι δύο γυναίκες τους κατηγορούν για σωματική, σεξουαλική και ψυχολογική βία.

«Κακοποιηθήκαμε ψυχικά, σωματικά και σεξουαλικά. Ανεπίτρεπτο, γι΄αυτό και γίνεται η δίκη για να δικαιωθούμε και να τελειώσει η βία εδώ. Δεν ξεπερνιέται ποτέ. Ο χρόνος και η καθημερινότητα σε αναγκάζει να βάζεις στην άκρη κάποια πράγματα. Ήταν βιασμός, ψυχικός και σωματικός βιασμός. Για εμένα υπήρχε και σεξουαλική κακοποίηση ως έναν βαθμό. Ασχέτως το τι βιώσαμε στα χέρια των αστυνομικών που καταχράστηκαν την εξουσία στα χέρια τους», είπε η Λίλιαν Αρχοντή.

Η κόρη της Χριστίνα Ιουστίνα είπε με τη σειρά της στην κάμερα της εκπομπής: «Πήγαμε σε νοσοκομείο και έχουν καταγραφεί οι τραυματισμοί στα βιασμένα κορμιά μας».