MEDIA

Survivor All Star: Ο Τάκης αποχώρησε και ο Μπάρτζης πανηγύρισε

Survivor All Star: Ο Τάκης αποχώρησε και ο Μπάρτζης πανηγύρισε

Survivor All Star: Ο Τάκης αποχώρησε από το παιχνίδι και ο Νίκος Μπάρτζης δεν έκρυψε τη χαρά του.

Παρελθόν αποτελεί ο Τάκης Καραγκούνιας από το Survivor All Star αφού πρώτα χάρηκε το έπαθλο επικοινωνίας που κατέκτησε η ομάδα του και δείπνησε με την κόρη του, με τους συνυποψήφιους και συμπαίκτες του Μελίνα Μεταξά και Κωνσταντίνο Βασάλο να παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Καραγκούνια ο Νίκος Μπάρτζης έβγαλε μια κραυγή πανηγυρισμού αναγκάζοντας τον Γιώργο Λιανό να σεβαστεί την «ιερή» ημέρα. Μια ημέρα που όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν τους συγγενείς τους που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο.

Η συγκίνηση που ένιωσαν οι survivors όταν αντίκρισαν τους αγαπημένους τους ήταν το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στο επεισόδιο της Πέμπτης (1/6). Κανένας δεν κοιμήθηκε το ίδιο βράδυ με τη σύντομη συνάντηση που είχαν με τους δικούς τους, με τους Κόκκινους να έχουν πάρει το προβάδισμα μετά τον πρώτο από τους δύο αγώνες για το έπαθλο της επικοινωνίας και τους Μπλε να ελπίζουν στην ανατροπή.

Η Μελίνα Μεταξά δεν έχει συνέλθει μετά τη συνάντηση με τον πατέρα της, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας έδειξε αποφασισμένος να τα δώσει όλα για τη νίκη.

«Θα σπάσουμε τα πόδια μας για τη νίκη, δεν υπάρχει άλλη επιλογή» είπε ο 49χρονος μισθοφόρος που δεν μπορούσε να ξεχάσει την αγκαλιά με την κόρη του Ραφαηλία μετά από τόσους μήνες.

Οι Μαχητές, συγκεντρωμένοι στην καλύβα και έχοντας ανοίξει κουβέντα και συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για την ήττα, ξεκαθαρίζοντας την πρόθεσή τους να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να κερδίσουν.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Είδαν τους συγγενείς και… αποχαιρέτησαν τον Τάκη – Πανηγύρια από τον Μπάρτζη

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας - Κραυγή ανακούφισης από τον Νίκο Μπάρτζη

Survivor All Star: Ο Τάκης έκανε ένσταση για αντιαθλητική συμπεριφορά και... «πήγε κουβά»