MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Πανηγυρισμοί στον Άγιο Δομίνικο - «Τάκη φιλιά στο καλό και γεια χαρά...»

Survivor All Star Spoiler: Πανηγυρισμοί στον Άγιο Δομίνικο - «Τάκη φιλιά στο καλό και γεια χαρά...»
GLOMEX

Επιστρέφει το Survivor All Star από σήμερα στις οθόνες μας! Οι Μαχητές πανηγυρίζουν την αποχώρηση του Τάκη και οι Διάσημοι αδειάζουν τον Μπάρτζη

Μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, οι Διάσημοι είναι μόνο τέσσερις, η Μαριαλένα, ο Σάκης, η Μελίνα και ο Βασάλος. Η αποχώρησή του δεν είναι τελικά ότι πιο ευχάριστο στους Κόκκινους σε αντίθεση με τους Μπλε, οι οποίοι πανηγυρίζουν μετά το Συμβούλιο του Νησιού.

Στα πλάνα που φτάνουν από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για την αποχώρηση του μισθοφόρου. «Τάκη φιλιά, στο καλό και γεια χαρά! Και άλλη φορά όχι θεατρικά» τραγουδούν με χαμόγελο οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας.

«Ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τιτιβίζουν, οι πεταλούδες πετάνε δεξιά και αριστερά και το καλύτερο… έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας. Τι άλλο να ζητήσουμε;» λέει ο Ασημακόπουλος.

Survivor All Star Spoiler: Οι νικητές στις ασυλίες και οι υποψήφιοι

Κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου, οι δύο ομάδες θα ριχτούν στο στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία, με τους Κόκκινους να χάνουν και να οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού. Σύμφωνα με τα spoilers, πρώτος υποψήφιος θα βγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς αγωνιστικά είναι ο πιο αδύναμος.

Όσον αφορά τη 2η ασυλία - σύμφωνα με τα σπόιλερ - οι Διάσημοι βρίσκουν τα πατήματά τους και κερδίζουν του Μπλε.

Ως εκ τούτου οι Μαχητές πάνε στο συμβούλιο και ψηφίζουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο!