MEDIA

Γιάννης Φλωρινιώτης: Συγκινεί η κόρη του δύο ώρες πριν πεθάνει - «Του λέω σήκω μπαμπάκα»

Γιάννης Φλωρινιώτης: Συγκινεί η κόρη του δύο ώρες πριν πεθάνει - «Του λέω σήκω μπαμπάκα»
GLOMEX

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη είχε κάνει δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο λίγες ώρες πριν «φύγει» από τη ζωή ο πατέρας της. Ήθελε να ζητήσει την προσευχή του κόσμου που αγαπούσε τον τραγουδιστή

«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε ηλικία 76 ετών αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα.

Δύο ώρες πριν ανακοινωθεί ο θάνατος του γνωστού τραγουδιστή η κάμερα του Happy Day είχε δει την κόρη του Άννα έξω από το νοσοκομείο, η οποία αποκάλυψε πόσο δύσκολες ώρες περνούσε ο πατέρας της.

«Το πρωί μας ειδοποίησαν οι γιατροί ότι ο μπαμπάς μου δεν είχε κορεσμό και έπαθε ανακοπή. Τρέξαμε όλοι. Τώρα τον έχουν σε τεχνητό κώμα. Λένε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά εμείς πιστεύουμε πολύ στον Θεό ότι θα μας βοηθήσει και γενικά επειδή είναι πολύ δυνατός… Εύχομαι να με λυπηθεί ο Θεός και να γίνει καλά.

Οι γιατροί, από τη μέρα που μπήκε μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά ήταν καλά, έτρωγε, έκανε πλάκα, γελάγαμε. Είναι μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Μπήκαμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, γιατί είχε πέσει πολύ το οξυγόνο του, με τα φάρμακα και τις κορτιζόνες να δυναμώσει. Οι γιατροί ξέρουν καλύτερα.

Ενώ του είχαν απαγορεύσει οι γιατροί να σηκώνεται, όταν έμεινε μόνος του στο δωμάτιο πήγε να σηκωθεί και έπαθε ανακοπή και έπεσε κάτω. Η κατάστασή του δεν έχει σταθεροποιηθεί και γενικά οι γιατροί δε μας έχουν δώσει πολλές ελπίδες. Όλη η οικογένεια και οι φίλοι του είμαστε δίπλα του, να νιώθει ότι είμαστε κοντά του. Εμένα με αφήνουν παρόλο που είναι διασωληνωμένος τώρα. Είμαι από πάνω του και του μιλάω, του λέω “μπαμπάκα μου σήκω”. Περνάω πολύ άσχημα αλλά δε με νοιάζει, ας γίνει ο μπαμπάκας μου καλά και τίποτα άλλο δε με νοιάζει» ήταν οι δηλώσεις της κόρης του Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννας, λίγο πριν ο πατέρας της φύγει από τη ζωή.