MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Η τρίτη ασυλία, οι τέσσερις υποψήφιοι και το φαβορί αποχώρησης

Survivor All Star Spoiler: Η τρίτη ασυλία, οι τέσσερις υποψήφιοι και το φαβορί αποχώρησης

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ο παίκτης που θα πάρει τον δρόμο για την Ελλάδα

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο 1-1 από τις δύο πρώτες ομαδικές ασυλίες και τους πρώτους υποψηφίους να είναι η Μελίνα Μεταξά από τους Διάσημους και ο Νίκος Μπάρτζης από τους Μαχητές, ήταν δεδομένο πως το ενδιαφέρον «πέφτει» στο τρίτο παιχνίδι ασυλίας.

Οι Διάσημοι, λοιπόν, πήραν τη νίκη στην τρίτη ασυλία και οι Μαχητές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έστειλαν στον τάκο τον Ηλία Μπόγδανο και την Στέλλα Ανδρεάδου.

Άρα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι:

  • Μελίνα Μεταξά
  • Ηλίας Μπόγδανος
  • Νίκος Μπάρτζης
  • Στέλλα Ανδρεάδου

Τα πρώτα Spoiler αναφέρουν πως η Στέλλα θα είναι το βράδυ της Τετάρτης η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Γιώργος Ασημακόπουλος: Επέστρεψε στην Ελλάδα με ένα αστρονoμικό ποσό

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο στο Survivor All Star και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, από το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου.

Οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων και οι παπαράτσι, ήταν εκεί για να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες και να προσπαθήσουν να του αποσπάσουν μερικές δηλώσεις.

Όσον αφορά το ποσό που συγκέντρωσε ξεπερνά τις 100 χιλιάδες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast@Star», ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor All Star έφυγε από την παραλία του Αγίου Δομινίκου, κατά 110 χιλιάδες ευρώ πλουσιότερος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Στάθης Σχίζας: «Αφού χρωστάω τη νίκη στον Σπύρο, γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα;»

Survivor All Star - Γιώργος Ασημακόπουλος: Επέστρεψε στην Ελλάδα με ένα αστρονομικό ποσό

Η Μελίνα υποψήφια στο Survivor και η Μαριαλένα star στο Twitter