MEDIA

Από την Κορινθίου, στον «αγρότη» Κουτσόπουλο, τη Ζέτα Μακρυπούλια και τις κυρίες του OPEN

Από την Κορινθίου, στον «αγρότη» Κουτσόπουλο, τη Ζέτα Μακρυπούλια και τις κυρίες του OPEN

Καζάνι που βράζει θυμίζει η τηλεόραση με τις εκπλήξεις και τις ανατροπές να μην σταματούν

Η τηλεοπτική σεζόν μπορεί να τελειώνει, όμως το καλύτερο κομμάτι τώρα ξεκινά! Η εποχή των συζητήσεων, των μεταγραφών, των ανακατατάξεων… των εκπλήξεων αρχίζει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Κάποια πρόσωπα, μάλιστα, έχουν την τιμητική τους και πρωταγωνιστούν σε tabloids και εκπομπές.

Ένα από αυτά, η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός, νωρίτερα από το τέλος της σεζόν, ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 καθώς οι διαφορές ήταν αρκετές και η δυσαρέσκειά της με το «Πρωινό» έντονη. «Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ. Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες, αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram μετά την ανακοίνωση του σταθμού για λήξη της συνεργασίας. Η Μαρία, πάντως, ήδη έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις για εκπομπές, σειρές και σόου, ωστόσο προτεραιότητά της παραμένει το θέατρο και το «ταξίδι» που θα κάνει με το έργο «Τζόρνταν» στο Λονδίνο.

Πρόσωπο των ημερών και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Είναι από τους ανθρώπους που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στη μικρή οθόνη, καθώς με την αμεσότητά του και τον αυθορμητισμό του βρήκε το μυστικό της τέλειας σχέσης με το κοινό. Μπορεί να μην είναι παρουσιαστής, να δηλώνει φανατικά σεφ (μάλιστα ένας από τους καλύτερους της γενιάς του), όμως ετοιμάζεται για τη μεγάλη ανατροπή. Μετά το τέλος του φετινού κύκλου του «MasterChef», ο κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής με ένα αινιγματικό ποστ στο Instagram επιβεβαίωσε με τον δικό του τρόπο ότι θα είναι ο οικοδεσπότης του ριάλιτι «Φάρμα». Συγκεκριμένα, αναρτώντας ένα σκίτσο αγρότη, μοιράστηκε κάποιους στίχους από το «Ποιμενικό ροκ» του Γιάννη Μηλιώκα. Μάλιστα, έδωσε ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Η εν λόγω εξέλιξη προκάλεσε τα σχόλια κάποιων, μεταξύ των οποίων του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που έχει τις αντιρρήσεις του.

Στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια, το ενδιαφέρον πάντα είναι μεγάλο. Μέχρι πριν από κάποιες εβδομάδες δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 και οι φήμες οργίαζαν. Όταν όμως ήρθε η πολυπόθητη συμφωνία, όλοι άρχιζαν να σκέφτονται τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η παρουσιάστρια εκτός φυσικά από το «Rouk Zouk» που είναι το δυνατό της χαρτί. Η απάντηση ήρθε διά στόματος Τζώρτζη Ποφάντη, διευθυντή προγράμματος του καναλιού, που μίλησε στην Μαρία Ανδρέου στην «Espresso». «Σκεφτόμαστε από Φλεβάρη να ρίξουμε πάλι στη μάχη το YFS. Ιδανικά, δεν βλέπω καλύτερη παρουσιάστρια από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Βέβαια, δεν ξέρω και τι θα κάνει η ίδια με το θέατρο. Το Rouk Zouk συνεχίζεται», είπε ρίχνοντας λάδι στη φωτιά για την εντυπωσιακή Ζέτα και τον διπλό ρόλο στο σταθμό.

Τα μεταγραφικά σενάρια αφορούν και στο OPEN. Η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ελένη Τσολάκη έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη, που πλέον έχει αναλάβει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού, και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Οι δύο παρουσιάστριες έδειξαν τρομερό επαγγελματισμό και συνέπεια, κρατώντας κρυφά τα χαρτιά τους παρά τις προτάσεις που δέχτηκαν. Ειδικά η Μπέττυ είχε έντονη πολιορκία από τον ΑΝΤ1, με την ίδια να αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη: «Η πρόθεση όλων μας είναι να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει. Τα σχέδιά μου για του χρόνου είναι να παραμείνω στην πρωινή ζώνη και να κρατήσω όλη την ομάδα».