MEDIA

Survivor All Star - Μελίνα Μεταξά: «Με άφησε πολύ εκτεθειμένη ο Βασάλος»

Survivor All Star - Μελίνα Μεταξά: «Με άφησε πολύ εκτεθειμένη ο Βασάλος»

Survivor All Star: Η Μελίνα Μεταξά ξεκαθάρισε τι συνέβη ανάμεσα στην ίδια και στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Κόντρα και όχι... έρωτας υπήρχε ανάμεσα στην Μελίνα Μεταξά και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, σύμφωνα με όσα δήλωσε η παίκτρια που αποχώρησε από το Surrvivor All Star.

Μιλώντας στην εκπομπή το «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, η Mελίνα Μεταξά διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ακούγονταν για την ίδια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν ίσχυε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που φάνηκε ότι γινόντουσαν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι λέγανε ότι έχω αισθήματα για τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο όμως, δεν είχαμε καμία επαφή. Είχαμε κάτι σαν κόντρα. Μου πήγαινε κόντρα από την αρχή οπότε, κι εγώ δεν έδινα καμία σημασία», δήλωσε συγκεκριμένα η Μελίνα Μεταξά.

«Είχα τον δρόμο μου και στην ουσία ήμουν μόνη μου. Λεγόντουσαν διάφορα πράγματα. Ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να πει άλλα στον έναν, άλλα στον άλλον. Κατηγορούσε στα κορίτσια, σε μένα κάποια άλλη, σε κάποια άλλη εμένα, οπότε γινόταν ένα μπέρδεμα. Μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει άλλα πράγματα ίσως. Να καλύψει το οτιδήποτε», είπε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μάλιστα κατηγόρησε τον πρώην συμπαίκτη της ότι δεν την προστάτεψε από τη φημολογία, καθώς η ίδια διατηρεί σχέση εκτός του ριάλιτι.

«Με άφησε πολύ εκτεθειμένη γιατί εγώ έχω μια σχέση έξω από το παιχνίδι, είμαι εκεί και δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ούτε κρυφό αίσθημα, ούτε τίποτα. Από μόνες τους έβγαιναν και λέγανε διάφορα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά.