MEDIA

Survivor All Star: Αντίστροφη μέτρηση μετά τις εκλογές - Αυτοί «κλείδωσαν» σίγουρα για Γαλάτσι

Survivor All Star: Αντίστροφη μέτρηση μετά τις εκλογές - Αυτοί «κλείδωσαν» σίγουρα για Γαλάτσι

Το Survivor All Star επιστρέφει τη Δευτέρα 26/6 μετά τις εκλογές και υπόσχεται πολλές ανατροπές

Χωρίς Survivor All Star την Κυριακή 25 Ιουνίου λόγω των δεύτερων εκλογών του 2023. Το ριάλιτι επιστρέφει τη Δευτέρα 26/6 με νέα επεισόδια και νέους αγώνες ατομικής ασυλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη ατομική ασυλία να κατέληξε στα χέρια του Σάκη Κατσούλη ενώ πρώτος υποψήφιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Στη δεύτερη ατομική ασυλία, επικράτησε και πάλι ο Σάκης Κατσούλης, ενώ σχεδόν όλοι ψήφισαν για δεύτερη υποψήφια τη Σταυρούλα Χρυσαείδη.

Ο Κατσούλης, σαν MVP των αγωνισμάτων, υπέδειξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Και κάπου εδώ έρχεται η πρώτη έκπληξη, καθώς ο τρίτος υποψήφιος δια στόματος Κατσούλη είναι ο Ηλίας Μπόγδανος!

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως έρχεται στη συνέχεια, καθώς ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star είναι η Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ήταν χαμηλά στην κατάταξη του κοινού.

Τα φαβορί για τον τελικό

Η 24ωρη ψηφοφορία καθορίζει πολλά στο ατομικό πλέον παιχνίδι του Survivor All Star. Ο Νίκος Μπάρτζης δείχνει να επιβιώνει αφού το κοινό στήριξε περισσότερο εκείνον παρά τον Βασάλο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές τελευταία στη ψηφοφορία είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Στέλλα Ανδρεάδου, οι οποίες γλιτώνουν και την εβδομάδα που έρχεται.

Επομένως βλέπουμε τα φαβορί να είναι ξεκαθαρα...

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν μια θέση στον τελικό του Survivor All Star. Από τη μία ο Κατσούλης λόγω αγωνιστικότητας και από την άλλη ο Μπάρτζης λόγω κοινού.