MEDIA

Εκλογές 2023: Άφωνη η Ράνια Τζίμα με τον Πρετεντέρη «Πού πας, φεύγεις;»

Εκλογές 2023: Άφωνη η Ράνια Τζίμα με τον Πρετεντέρη «Πού πας, φεύγεις;»
Glomex

Ο Γιάννης Πρετεντέρης θεώρησε πως δεν χρειάζεται να παραμείνει στο στούντιο και ξαφνιάζοντας εμφανώς την Ράνια Τζίμα είπε ότι φεύγει

Μαραθώνιος ενημέρωσης σήμερα στους τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν επιστρατεύσει το δημοσιογραφικό επιτελείο τους για την κάλυψη της εκλογικής βραδιάς.

Στο Mega από νωρίς Ράνια Τζίμα, Νίκος Ευαγγελάτος και Γιάννης Πρετεντέρης ανέλαβαν την ενημέρωση των πολιτών, με την παρουσίαση του exit poll και του εκλογικού αποτελέσματος με πληθώρα καλεσμένων στο ειδικό στούντιο του σταθμού.

Η ώρα ωστόσο πέρασε και φαίνεται πως ο Γιάννης Πρετεντέρης βιαζόταν να κλείσουν την εκπομπή και ξαφνιάζοντας εμφανώς την Ράνια Τζίμα αναφώνησε «φεύγω».

Η Ράνια Τζίμα έκπληκτη τον ρώτησε «Πού πας, φεύγεις», με την Μιλένα Αποστολάκη να εμπλέκεται στην συζήτηση και την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega να της ζητά να «βάλει πλάτη» για να παραμείνει στο στούντιο ο Γιάννης Πρετεντέρης, μιας και κανένας άλλος δεν τα κατάφερε, όπως είπε γελώντας.

Ο διάλογος:

Γ. Πρετεντέρης: Φεύγω.

Ρ. Τζίμα: Πού πας, φεύγεις;

Γ. Πρετεντέρης: Τελειώσαμε, 12.30 η ώρα, βγάλαμε το αποτέλεσμα, είδαμε ποιος βγήκε στις εκλογές, είδαμε αύριο τι θα κάνει η κυβέρνηση, 11 ορκιζόμαστε.

Ρ. Τζίμα: Θα κάτσεις λίγο; Κάτσε λίγο αν θέλεις.

Μ. Αποστολάκη: Κρατάω τον κ. Πρετεντέρη.

Ρ. Τζίμα: Βάλτε εσείς πλάτη κα Αποστολάκη αφού δεν καταφέρνει κανένας άλλος.