MEDIA

Survivor All Star: Ο υποψήφιος προς αποχώρηση και οι νέες αλλαγές στους κανόνες με «διπλή» αποχώρηση

Survivor All Star: Ο υποψήφιος προς αποχώρηση και οι νέες αλλαγές στους κανόνες με «διπλή» αποχώρηση

Νέες αλλαγές έρχονται στο Survivor All Star - Ο αγώνας ασυλίας και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες

To βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε ακόμα ένα μεγάλο αγώνα ασυλίας από το Survivor All Star. Οι παίκτες έστειλαν τον Νίκο Μπάρτζη στον τάκο και θα περιμένει να μάθει τους άλλους δύο συνυποψηφίους του μετά από το αγώνισμα για την 2η ασυλία στο οποίο ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να «σβήσει» την υποψηφιότητά του εφόσον κατακτήσει την ασυλία.

Σημειώνεται ότι όποιος αναδειχθεί MVP των αγώνων θα μπορεί να τον υποδείξει ξανά. Ο MVP θα είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες νίκες και στους δύο αγώνες με τον Σάκη Κατσούλη να κατακτάει ήδη την πρώτη ασυλία.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή το βράδυ (26/6) ξεκίνησε με τις αντιδράσεις των survivors για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Δεν το πιστεύω ότι έφυγε ο Κωνσταντίνος. Ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε. Είπε στον Λιανό "πλάκα μου κάνεις τώρα!". Στενοχωρήθηκα», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας με τον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη.

Η Μαριαλένα δεν του έκρυψε ότι στεναχωρήθηκε και που δεν την ανέφερε στο τέλος. «Με στενοχώρησε που δεν με ανέφερε πουθενά στο τέλος. Ήταν λες και κράτησε πικρία. 5,5 μήνες εδώ ρε φίλε, έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι, έχουμε περάσει από τα πιο δύσκολα από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα, δεν έχουμε αλλάξει ποτέ ομάδα και δεν έκανες μία αναφορά σε εμένα; Λογικά κατάλαβε ότι το κοινό είναι αγωνιστικό από ό,τι κατάλαβα, ότι τους αρέσουν τα αγωνίσματα οπότε λέει ας πω τους καλύτερους παίκτες στα αγωνίσματα. Για να τους ανεβάσει. Είπε ότι θέλει να το πάρει ο Σάκης κι ενδεχομένως να του έσκασε αυτό που έγινε μεταξύ μας όταν τον είχα ψηφίσει και δεν ήθελε να αναφερθεί σε εμένα κάπως. Στενοχωρήθηκα, μου πέρασε, θέλω να είναι καλά και θα τα πούμε έξω» ανέφερε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας για την κίνηση του Βασάλου.

Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor All Star οι παίκτες συζητούσαν στην καλύβα πώς ένιωσαν.

Η Σταυρούλα είχε έρθει αρκετά κοντά μαζί του και «λύγισε» μιλώντας για εκείνον και όσα της είχε πει.

«Υποψήφιοι ήμασταν εγώ, ο Νίκος και ο Κωνσταντίνος. Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος ήταν κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα όταν άκουσε το όνομά του η αλήθεια είναι ότι δεν το πίστεψε. Νομίζω κανένας μας δεν το πίστεψε δηλαδή όλοι θεωρήσαμε ότι μας έκανε πλάκα ο Γιώργος, ειδικά όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ψήφισαν εμένα θεωρούσαν ότι θα φύγω εγώ. Οπότε μείνανε άφωνοι και αυτοί. Σίγουρα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την αποχώρησή του και για την αντίδρασή του. Ήξερα πόσο πολύ ήθελε να φτάσει πιο μακριά οπότε σίγουρα είναι κάτι πολύ λυπηρό και κάτι που σχολιάσαμε με τον Ηλία πάρα πολύ είναι ότι μας λείπει ήδη η παρέα του», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Ο Κωνσταντίνος ανέφερε ότι αυτός που θέλει να κερδίσει το Survivor είναι είτε ο Σάκης είτε εγώ. Είπε ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες κι ανέφερε συγκεκριμένα ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor. Σίγουρα με τιμά αυτό κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή γιατί δεν θα πούνε πολλοί ότι είσαι καλή παίκτρια. Είναι κάτι που πραγματικά με συγκίνησε κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή» συνέχισε.

Διπλή αποχώρηση και νέοι κανόνες

Λίγο πριν ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας ατομικής ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες τους νέους κανόνες και τις νέες συνθήκες της εβδομάδας.

«Αυτή την εβδομάδα, στο Survivor All Star θα υπάρξουν δύο αγώνες ασυλίας και από κάθε αντίστοιχο συμβούλιο, θα προκύπτει ένας υποψήφιος. Στο δεύτερο, όμως, πέρα από τις ψηφοφορίες των παικτών, θα προκύψει άλλος ένας υποψήφιος, με τρόπο κατά τον οποίο θα υποδείξει ο / η MVP και των δύο αγώνων ασυλίας.», είπε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Σοβαρό ατύχημα για τον Μάριο Πρίαμο

Σοβαρό ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης ο Μάριος Πρίαμος, από δικό του λάθος καθώς κολυμπούσε χωρίς να βλέπει μπροστά του.

Ο παίκτης πήρε φόρα και έπεσε με ορμή στην πισίνα και βρήκε με το κεφάλι με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να μη μπορεί να βγει έξω.

Οι συμπαίκτες του είδαν τον σοβαρό τραυματισμό και φοβήθηκαν Γρήγορα έτρεξαν στο μέρος του με τον Μάριο Πρίαμο να εξηγεί, ότι ζαλίστηκε και δε μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

Νικητής ο Σάκης

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, νικητής αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ο Σάκης Κατσούλης.

Στο ίδιο έργο... προτεινόμενος

Όπως ανακοίνωσε η Γιώργος Λιανός, ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες θα επιλέξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Μαριαλένα παραδέχεται πως αυτό που τη νοιάζει είναι να παραμείνει μια παραπάνω εβδομάδα στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι έχει γίνει καθαρά στρατηγικό και στο συμβούλιο ψηφοφορίας που ακολούθησε, οι παίκτες ψήφισαν κοιτώντας καθαρά το ατομικό τους συμφέρον.