MEDIA

Φαίη Σκορδά: Μεγάλη ανατροπή με το «Πρωινό Μας» - Τελειώνει νωρίτερα η εκπομπή

Φαίη Σκορδά: Μεγάλη ανατροπή με το «Πρωινό Μας» - Τελειώνει νωρίτερα η εκπομπή

Η Φαίη Σκορδά θα αποχαιρετίσει νωρίτερα τους τηλεθεατές από αυτό που είχε προγραμματιστεί 

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται, ωστόσο οι ανατροπές καλά κρατούν! Μία από αυτές αφορά στη Φαίη Σκορδά και το πότε θα πει την τελευταία «καλημέρα» στους τηλεθεατές.

Το «Πρωινό Μας» είχε αρχικά προγραμματιστεί να ρίξει αυλαία την Παρασκευή 14 Ιουλίου. Όμως, χθες, ανακοινώθηκε στους συντελεστές ότι το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο θα τελειώσει αυτή την Παρασκευή 7 Ιουλίου, μία εβδομάδα νωρίτερα.

Ο λόγος είναι η εξοικονόμηση budget. Συγκεκριμένα, από τα στούντιο στα Μελίσσια έβγαιναν στον «αέρα» τρεις εκπομπές, οι «Αταίριαστοι», το «Καλό Μεσημεράκι» και το «Πρωινό μας» και τώρα έχει μείνει μόνο η τελευταία.

Εντύπωση, βέβαια, προκαλεί το ότι ο τελικός του «Survivor All Star» έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι καμία εκπομπή του σταθμού δεν θα καλύψει το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης και δεν θα φιλοξενήσει τους φιναλίστ.

Την ίδια στιγμή, οι συζητήσεις με τα πρόσωπα της ομάδας της Φαίης Σκορδά έχουν ξεκινήσει. Με την αλλαγή ώρας να έχει «κλειδώσει», έχει έρθει η ώρα να αποφασιστεί το ποιοι θα συνεχίσουν στο πλευρό της παρουσιάστριας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε νέες αφίξεις. Μία από αυτές θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που αποχώρησε από την Ελένη Τσολάκη και οδεύει προς Φάληρο.