MEDIA

Λιάγκας: Δάκρυα για την Λάτσιου και ο αποχαιρετισμός σε Δούκισσα και Κορινθίου

Λιάγκας: Δάκρυα για την Λάτσιου και ο αποχαιρετισμός σε Δούκισσα και Κορινθίου

Ο Γιώργος Λιάγκας έριξε αυλαία στην εκπομπή του ενώ παράλληλα έριξε και μία «βόμβα» για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ο Γιώργος Λιάγκας κατέβασε αυλαία στην εκπομπή «Πρωινό» το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Φέτος ήταν μια καινούρια πίστα για μένα, όντας επικεφαλής μια τέτοιας δύσκολης ομάδας με έντονες προσωπικότητες. Στόχος είναι η πρωτιά. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να μπαίνουμε στα σπίτια των περισσότερων τηλεθεατών. Τα χίλια ευχαριστώ είναι λίγα που στηρίξατε αυτήν εδώ την εκπομπή. Ήμασταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στην τηλεθέαση στη ζώνη 10-1 με πολύ μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη εκπομπή», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια άρχισε τις ευχαριστίες.

«Είναι ευτύχημα να δουλεύεις στον ΑΝΤ1 γιατί ο Θοδωρής Κυριακού είναι ένα αφεντικό που δεν παρεμβαίνει. Είναι χαρά και τιμή για εμάς που δουλεύουμε μαζί του.

Λένε τα στερεοτυπικά ότι οι άντρες δεν κλαίνε. Θα προσπαθήσω να μην κλάψω. Η Αγλαΐα είναι φίλη μου πάνω απ’ όλα, αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου η Αγλαΐα.

Η φίλη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερα ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Η Αργυρώ είναι φίλη μου πάνω από όλα, Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δική της απόφαση, υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι. Είσαι φίλη μου, σε αγαπάω πάρα πολύ, είναι η καλύτερη μαγείρισσα», είπε δακρυσμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να ευχαριστήσω πριν το κλείσιμο και τη Δούκισσα Νομικού και την Μαρία Κορινθίου που βοήθησαν αυτήν εδώ την εκπομπή», είπε στη συνέχεια.