MEDIA

Πώς σχολιάζει η Ασημίνα Χατζηανδρέου τον ημιτελικό του Survivor All Star

Πώς σχολιάζει η Ασημίνα Χατζηανδρέου τον ημιτελικό του Survivor All Star
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor All Star Ημιτελικός: Η Ασημίνα δεν βρίσκεται στο Γαλάτσι, καθώς αποβλήθηκε από το ριάλιτι, αλλά σχολιάζει μέσα από τα social media 

Ο ημιτελικός του «Survivor All Star» βρίσκεται σε εξέλιξη. O Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους Survivors που άφησαν το στίγμα τους στον φετινό κύκλο αλλά δεν έφτασαν στην πηγή.

Υπήρχαν, όμως, κάποιες απουσίες που σχολιάζονται έντονα. Γιωρίκας Πιλίδης, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αφροδίτη Σκαφίδα, είναι οι πέντε παίκτες που αποβλήθηκαν από τον all star κύκλο και δεν είχαν θέση στις κερκίδες του Γαλατσίου. Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν βρέθηκαν στον ημιτελικό.

H Ασημίνα, ωστόσο, δεν παρέλειψε να σχολιάσει με τον δικό της τρόπο τα όσα βλέπει μέσα από τα social media. «Χαχαχα ρε παιδιά πολλή δικαιοσύνη έχει πέσει τελευταία. Είναι ψιλά γράμματα η λέξη δικαιοσύνη. Ας μείνουμε μόνο στη λέξη λαμογιά. Πολλή σιγουριά, πολλή άνεση. Χαχαχα πολύ γέλιο σήμερα. Πάμε ένα replay την ίδια σιγουριά για τη δυάδα τώρα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε κάποιο άλλο Insta Story, τόνισε: «Ξανθόπουλος γίναμε! Το αληθινό παιδί, το παιδί του λαού… το δικό μας παιδί. Το γνωστό δοκιμασμένο στόρι».