MEDIA

Ελένη Τσολάκη: Ο τίτλος της νέας της εκπομπής και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Ελένη Τσολάκη: Ο τίτλος της νέας της εκπομπής και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Η Ελένη Τσολάκη μετακομίζει στην καθημερινή ζώνη του OPEN

Εκπλήξεις αναμένουν το κοινό του OPEN, τη φετινή σεζόν, που στόχο έχει να αποτελέσει μία μετρήσιμη δύναμη στον σκληρό ανταγωνισμό σε κάθε ζώνη. Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα, η Ελένη Τσολάκη μετακομίζει στην καθημερινή πρωινή ζώνη.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, θα βρεθούν στο πλευρό της παρουσιάστριας ενώ ο τίτλος του πρωινού μαγκαζίνο θα είναι «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ».

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 09.50, ενώ χθες πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση. Η Ελένη Τσολάκη πέφτει στην αρένα του καθημερινού, έχοντας να ανταγωνιστεί σκληρούς παίκτες.

Ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό», η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη!», η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα», η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time», το «Breakfast@STAR», είναι οι βασικοί ανταγωνιστές.

Η πρωινή ζώνη, όπως κάθε χρόνο, αναμένεται δύσκολη και απαιτητική και μόνο όσοι καταφέρουν να συνδυάσουν ενημέρωση και ψυχαγωγία με αντανακλαστικά θα βγουν νικητές.