MEDIA

Φάρμα: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα – Το απολαυστικό τρέιλερ με τον Κουτσόπουλο

Λεωνίδας Κουτσόπουλος
O Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναμένεται πιο απολαυστικός από ποτέ
STAR

Το ριάλιτι Φάρμα έρχεται στο STAR τη νέα τηλεοπτική χρονιά

«Άκου το κάλεσμα της φύσης, της παράδοσης», αναφέρεται στο επίσημο account του STAR στο Instagram όπου δημοσιεύεται το τρέιλερ του ριάλιτι «Φάρμα». Μάλιστα, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας που θα γίνει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Στο βίντεο βλέπουμε τον παρουσιαστή, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να προσπαθεί να κάνει αγροτικές δουλειές, να τραγουδά και να είναι πιο απολαυστικός από ποτέ. Γνωστός για το χιούμορ του, δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» δείχνοντας ότι επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο κοινό.

«Το Star καλωσορίζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη ΦΑΡΜΑ στο πρόγραμμά του! Παρουσιαστής, ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει για την απλότητά του, και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με την αμεσότητα και με το εύστοχο χιούμορ, που έχει δημιουργήσει δική του σχολή!

Ο δημοφιλής chef, αφήνει πίσω του για λίγο, τους παλιούς, γνώριμους ήχους της κουζίνας, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ για να απολαύσουν μαζί, το πρωινό λάλημα του κόκορα, το θρόισμα των φύλλων στο δάσος, το ρυάκι που κυλάει αλλά και δυναμικές δοκιμασίες υπό αντίξοες συνθήκες, σε ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικής ομορφιάς!

Στην καρδιά της ελληνικής φύσης, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντελίβερι, η ΦΑΡΜΑ προσκαλεί τολμηρούς άντρες και γυναίκες να αφήσουν πίσω τους τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης, για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας, στη φύση!

Οι παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις, που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική, όπως τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια της γης, τη σκληρή δουλειά για όσα, μέχρι τώρα, ήταν αυτονόητα. Ταυτόχρονα, όμως, γοητεύονται από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις!

Νικητής, τόσο στο παιχνίδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εναρμονιστεί βαθιά και ειλικρινά με τους νόμους της φύσης!

Στη ΦΑΡΜΑ, ο κάθε παίκτης αναμετριέται με τον εαυτό του, αλλά είναι απαραίτητο να αναμετρηθεί και με τους γύρω του. Γιατί στο βιωματικό αυτό ταξίδι, οι παίκτες καλούνται καθημερινά να ανταποκριθούν σε αποστολές – δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, αντοχής και δεξιότητας. Μόνο έτσι θα κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο, ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες;

Η συνολική στρατηγική, που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη ΦΑΡΜΑ, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ», αναφερόταν στην ανακοίνωση του καναλιού.


Διαβάστε επίσης

Κουτσόπουλος: Στο τρέιλερ της «Φάρμας» έγινε από σεφ... αγρότης

Το STAR κρατά τα ηνία στα ριάλιτι σόου - Τι θα δούμε τη νέα χρονιά

Φάρμα: Έρχεται στο «Star» - Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε ρόλο-έκπληξη

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει τη «Φάρμα» με ένα... σκίτσο