MEDIA

Τηλεθέαση: Εκπλήξεις στην prime time της Κυριακής – Τι έκανε Ναυάγιο και Γιατρός

Τηλεθέαση: Εκπλήξεις στην prime time της Κυριακής – Τι έκανε Ναυάγιο και Γιατρός
instagram

Η βραδινή ζώνη της Κυριακής κατακλύστηκε από σειρές και νέες παραγωγές - Τι τηλεθέαση έκαναν οι πρεμιέρες

Το βράδυ της Κυριακής δύο από τις πολυαναμενόμενες σειρές της φετινής χρονιάς βγήκαν στον αέρα, με τη λίστα με τις παραγωγές μυθοπλασίας να μεγαλώνει πολύ. «Ναυάγιο» και «Γιατρός» συστήθηκαν στους τηλεθεατές και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η τηλεθέαση που καταγράφηκε.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο «Σασμός» στις 21.00 κράτησε παρέα στο 17,1% του συνόλου και στο 13,7% του δυναμικού κοινού. Η σειρά του ALPHA εμφανίστηκε με «πεσμένα» νούμερα ίσως γιατί το κοινό δεν έχει συνηθίσει την προβολή επεισοδίου την εν λόγω μέρα. Ο «Γιατρός», που πήρε το lead in, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να αποθεώνεται για την ερμηνεία του στο Twitter, κέρδισε το 19% του συνόλου και το 17,5% των τηλεθεατών 18-54.

Στο MEGA, το Ναυάγιο, που επίσης έκανε την πρώτη του επίσημη, σημείωσε 17,3% στο σύνολο και 15,5% στο δυναμικό κοινό. Το πρώτο διπλό επεισόδιο κέρδισε θετικές κριτικές και αναμένουμε να δούμε τη δυναμική που θα αποκτήσει.

Χθες, Κυριακή, στον ΑΝΤ1, προβλήθηκε το σίριαλ «Ψυχοκόρες», που αποδεικνύεται ότι έχει ένα σταθερό κοινό. Η παραγωγή έκανε 11,5% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό.

Τα στελέχη των καναλιών αναμένουν λοιπόν να δουν πού θα κάτσει η μπίλια, προκειμένου να προχωρήσουν σε αλλαγές και κινήσεις ματ. Ο ανταγωνισμός, άλλωστε, τούς αναγκάζει να πορευτούν με ταχύτητα και ευελιξία.