MEDIA

Από την Ελένη Τσολάκη στο «Προξενιό της Ιουλίας» - Οι σημερινές πρεμιέρες

Από την Ελένη Τσολάκη στο «Προξενιό της Ιουλίας» - Οι σημερινές πρεμιέρες
GLOMEX

Το πρόγραμμα των καναλιών ολοκληρώνεται με νέα εκπομπή και δύο καινούριες σειρές

Ο Οκτώβριος μπορεί να έκανε την εμφάνισή του, ωστόσο οι πρεμιέρες στη μικρή οθόνη δεν έχουν τέλος. Σήμερα, έρχονται τρία νέα προγράμματα που θα ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά… τον ανταγωνισμό και θα δυσκολέψουν τους αντιπάλους.

Η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της κάνουν πρεμιέρα, στις 09.50, στο OPEN με την καθημερινή εκπομπή «Πρωινό Σουσού». Στο πλευρό της Ελένης θα βρίσκονται ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου και ο Δημήτρης Μηλιόγλου για να μας μεταφέρουν όλα όσα μας ενδιαφέρουν, με χαμόγελο, κέφι, ζωντάνια, θετική διάθεση, ενώ φυσικά δε θα λείπει και το καυστικό τους…σχόλιο! «ΣουΣου», λοιπόν, για όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, «ΣουΣου» στο τηλεοπτικό σκηνικό αλλά και στον κόσμο της showbiz, «ΣουΣου» στο αποκλειστικό ρεπορτάζ, «ΣουΣου» με αγαπημένα πρόσωπα και «ΣουΣου» στις εκπλήξεις και τις ανατροπές!


Το μεγάλο στοίχημα του ALPHA στη μυθοπλασία ολοκληρώνεται απόψε, με «Το προξενιό της Ιουλίας». Το σίριαλ θα βγει στον αέρα, στις 22.40, και αναμένεται να καθηλώσει. Το σενάριο, που είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο, συναρπαστικό μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη «Το προξενιό της Ιουλίας» (εκδόσεις Ψυχογιός), υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης και την σκηνοθεσία ο Νίκος Κρητικός και ο Νίκος Ζαπατίνας. H Ιουλία Σκούταρη αγαπά τον Γρηγόρη Ραζίνη. Παρότι οι δύο νέοι είναι πολύ ερωτευμένοι, αυτή η αγάπη είναι καταδικασμένη σε θάνατο εξαιτίας της παλαιάς έχθρας που υπάρχει μεταξύ των οικογενειών τους. Η Ιουλία αναγκάζεται να παντρευτεί με προξενιό τον Γιωργίκη Προβιό, έναν πλούσιο και κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα που δεν αγαπά. Χωρίς, φυσικά, να γνωρίζει ότι η ζωή της στο αρχοντικό του Προβιού κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Ο Γρηγόρης δεν μπορεί να δεχθεί αυτό το γάμο αλλά αναγκάζεται να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς εκείνη. Ένα έγκλημα πυροδοτεί την αρχή της ιστορίας. Και ένα έγκλημα την κλείνει, με την ηρωίδα να υπομένει μια μοίρα που μοιάζει βαριά κατάρα πάνω από την ίδια και την οικογένειά της. Είναι αθώα ή ένοχη; Και αν είναι αθώα, ποιος είναι ο θύτης και ποιος τελικά το θύμα; Εμμονές και προκαταλήψεις, απιστίες, προδοσίες, έρωτες, αλλά και αρρωστημένοι ψυχισμοί, δρουν κάτω από την σιωπή της ελληνικής επαρχίας του ‘50 και ορίζουν το πλαίσιο δράσης των ηρώων μας.

Στον ΑΝΤ1 η νέα δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς» κάνει, πρεμιέρα, απόψε, στις 22.30. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Άλκης, η Κάτια, ο Νικόλας, η Έλενα, ο Φίλιππος και η Σοφία είναι μια παρέα έξι φίλων, που διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους. Παρά τις διαφορές τους, είναι ενωμένοι σαν γροθιά και έχουν δώσει την υπόσχεση πως δεν θα τους χωρίσει τίποτα. Η ζωή όμως επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η απρόσμενη λιποθυμία του Άλκη θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον πιο μεγάλο φόβο τους, καθώς οι προβλέψεις των γιατρών για την υγεία του Άλκη μοιάζουν δυσοίωνες. Ο Άλκης αποφασίζει λοιπόν να τρέξει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του, απολαμβάνοντας την κάθε του στιγμή, με συνοδοιπόρους τους αγαπημένους του φίλους. Η παρέα, πιο ενωμένη από ποτέ, ετοιμάζεται για έναν «μαραθώνιο» που θα αλλάξει τις ζωές όλων.