MEDIA

Τηλεθέαση: Η Ελένη Τσολάκη ήρθε στην πρωινή ζώνη και τα νούμερα μίλησαν

Τηλεθέαση: Η Ελένη Τσολάκη ήρθε στην πρωινή ζώνη και τα νούμερα μίλησαν

Ο χάρτης της πρωινής ζώνης ολοκληρώθηκε και τα νούμερα τηλεθέασης έχουν ενδιαφέρον

Η πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη στο OPEN με το «Πρωινό ΣουΣου», την Τετάρτη, ολοκλήρωσε τη λίστα με τις πρώτες επίσημες των πρωινών εκπομπών. Η άφιξή της σίγουρα μοίρασε ξανά την τράπουλα και «έκοψε» ποσοστά από τους αντιπάλους.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες, στο σύνολο την πρώτη θέση κέρδισε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα. Το infotainment μαγκαζίνο σημείωσε 17,9% ενώ στο δυναμικό κοινό κράτησε συντροφιά στο 14,4%.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα» στον ALPHA πήρε προβάδισμα στους τηλεθεατές 18-54 συγκεντρώνοντας 17,4%. Στο σύνολο σημείωσε 15,3%.

Το «Πάμε Δανάη» του MEGA έκανε 9% στο σύνολο και 11,5% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΪ περιορίστηκε στο 8,7% στο σύνολο και στο 5,2% στο δυναμικό κοινό.

Το «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 6,6% στο σύνολο και το 2,8% στο δυναμικό κοινό, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα.

Το «Breakfast@STAR» έκανε 6,4% στο σύνολο και 7,9% στους τηλεθεατές 18-54
ενώ το «Πρωίαν σε είδον» 2,9% σε σύνολο και δυναμικό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ποσοστά που καταγράφουν οι «Αταίριαστοι», στον ΣΚΑΪ. Το ενημερωτικό δίδυμο έκανε χθες 17,4% στο σύνολο δείχνοντας τη δυναμική του.