MEDIA

«Μάγισσα»: Ποιος σκότωσε το μωρό; Η αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα

«Μάγισσα»: Ποιος σκότωσε το μωρό; Η αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα
ΑΝΤ1

Οι τηλεθεατές της σειράς «Μάγισσα» αναμένεται να εκπλαγούν όταν θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για το ποιος σκότωσε το μωρό της οικογένειας Λάσκαρη.

Η δολοφονία του μωρού του Μάρκου και της Μεταξίας, είναι το βασικό θέμα της σειράς «Μάγισσα» στον ΑΝΤ1. Από τα πρώτα επεισόδια τα πάντα περιστρέφονται και εξελίσσονται γύρω από το φρικτό έγκλημα. Το μεγάλο ερώτημα, όμως, για τη «Μάγισσα» είναι το ποιος σκότωσε το μωρό!

Την απάντηση έδωσε το TV24, καθώς αναφέρει ότι σε επεισόδιο που θα προβληθεί τον Νοέμβριο θα αποκαλυφθεί ο ένοχος. Σύμφωνα με το περιοδικό, υπεύθυνες για τον θάνατο του μωρού είναι η Δαμιανή και η Πολυξένη. Η μητέρα του Τζανή, δηλαδή, και η αρχιυπηρέτρια στον πύργο των Λασκαρέων.

Η μητέρα του Μάρκου, η Αναστασία, παραβρέθηκε στο γλέντι για το σαράντισμα του μωρού, αφού της το ζήτησε ο Μάρκος, αν και εκείνη δεν ήθελε να πάει. Η παρουσία της όμως εξόργισε τη Δαμιανή, η οποία πιστεύει ότι ο Μιχαήλ συνεχίζει να κοιμάται με τη συγκρία του, την Αναστασία. Επίσης το ότι ο Τζανής που είναι παιδί του Μιχαήλ και της Δαμιανής δεν έχει τα δικαιώματα του πρωτότοκου γιου, τα οποία έχει ο Μάρκος είναι κάτι που την ενοχλεί, όπως αναφέρει το περιοδικό.

Έτσι, αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό για να γίνει το παιδί που θα έκανε ο Τζανής, ο τελευταίος αρσενικός κληρονόμος των Λασκαραίων…