MEDIA

Τηλεθέαση: Η «Μάγισσα» παίρνει τη ρεβάνς – Ποιες σειρές ξεχωρίζουν

Τηλεθέαση: Η «Μάγισσα» παίρνει τη ρεβάνς – Ποιες σειρές ξεχωρίζουν

Τα μηχανάκια της Nielsen δείχνουν τους νικητές των πρώτων εβδομάδων

Ανατροπές, εκπλήξεις και μία βραδινή ζώνη που «φλέγεται» από τον ανταγωνισμό βλέπουμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Οι τηλεθεατές φαίνεται ότι ακόμη δεν έχουν καταλήξει στο αγαπημένο τους πρόγραμμα, λόγος για τον οποίο παρατηρούμε σκαμπανεβάσματα στους πίνακες της Nielsen.

Χαρακτηριστικά, χθες Τρίτη, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στο δυναμικό κοινό η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 πήρε την πρωτιά με 21% (στο δυναμικό έκανε 16,5%) ενώ ακολούθησε ο «Σασμός» με 17,2%. Πρόκειται για ένα μεγάλο «χτύπημα» του καναλιού του Αμαρουσίου που έχει πιστέψει πολύ στην εν λόγω παραγωγή.

Στο σύνολο «Η Γη της Ελιάς» βρέθηκε στην κορυφή με 20,1% ενώ η δραματική σειρά του ALPHA ακολούθησε με 20%. Στους τηλεθεατές 18-54, το σίριαλ του MEGA έκανε 12,7% κρατώντας σταθερό το μερίδιό του. Η νέα παραγωγή του MEGA, «Το Ναυάγιο», έκανε 17,1% στο σύνολο και 13,7% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ ο «Γιατρός» του ALPHA 16,7% και 15,6% αντίστοιχα. Πρόκειται για δύο από τις πολυαναμενόμενες σειρές, που προσπαθούν να διεκδικήσουν τη συμπάθεια του κοινού και να μπουν στη λίστα με τις επιτυχίες της χρονιάς.

Οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 έκαναν 13,8% στο σύνολο και 14,8% στους τηλεθεατές 18-54, ενώ οι «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ έκαναν 3,9% στο σύνολο και 4,3% στο δυναμικό κοινό. Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ1 περιορίστηκε στο 3,2% του συνόλου και στο 4,2% του δυναμικού κοινού, ενώ ο «3ος όροφος», επίσης της δημόσιας τηλεόρασης, 2,4%.

Με θετικό πρόσημο κυλά η χρονιά για τη σειρά «Παραλία», που χθες κράτησε παρέα στο 8% σε σύνολο και δυναμικό. Όσον αφορά στα ριάλιτι; Η «Φάρμα» του STAR έκανε 8,3% στο σύνολο και 10,5% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Fame Story» 5,5% και 6,5%.

Σχετικές ειδήσεις