MEDIA

Έλλη Τρίγγου: Η παραφυσική σκηνή για την «Μάγισσα» - «Ήταν από τα πιο δύσκολα»

Έλλη Τρίγγου: Η παραφυσική σκηνή για την «Μάγισσα» - «Ήταν από τα πιο δύσκολα»

Η Έλλη Τρίγγου μίλησε στο The 2Night Show για τον ρόλο της Θεοφανώς στη σειρά «Η Μάγισσα»

Καλεσμένη για τη νέα σεζόν του The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας 2/10 ήταν η Έλλη Τρίγγου, η οποία από την περασμένη εβδομάδα κάνει τα «μαγικά» της κι εκτοξεύσει την τηλεθέαση της Μάγισσας στον ΑΝΤ1 στα ύψη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Έλλη Τρίγγου δίνοντάς της συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα που βλέπουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 στη σειρά «Η Μάγισσα». Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από 9 μήνες και η ηθοποιός έκανε πολλές αποκαλύψεις για τη σειρά. Τα κτίσματα της Μάγισσας είναι ένα σκηνικό που έχει στηθεί και χτιστεί από την αρχή με ειδικές κατασκευές.

«Το πρώτο γύρισμα που κάναμε για τη "Μάγισσα" ήταν μέσα σε μια σπηλιά, ήταν από τα πιο δύσκολα. Ήταν μια μεταφυσική σκηνή, πολύ ζόρικη μέσα σε μία σπηλιά», ανέφερε η Έλλη Τρίγγου.

«Ό,τι βλέπετε στη "Μάγισσα" έχει χτιστεί από την αρχή. Όλα τα σκηνικά και τα props είναι χειροποίητα», είπε μεταξύ άλλων η Έλλη Τρίγγου.

«Αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής στη "Μάγισσα" με έχει παρασύρει τόσο πολύ, που με έχει κάνει να ξεχάσω ότι βλέπω τον εαυτό μου», πρόσθεσε.