MEDIA

Ο Αρναούτογλου, η Μενεγάκη και τα «χρυσά συμβόλαια» που λήγουν

Ο Αρναούτογλου, η Μενεγάκη και τα «χρυσά συμβόλαια» που λήγουν

Αν και βρισκόμαστε μόλις στις αρχές της σεζόν, έχει ξεκινήσει η φημολογία για το μέλλον των τηλεαστέρων

Η τηλεοπτική σεζόν όχι μόνο ξεκίνησε δυναμικά με σκληρό ανταγωνισμό και άφθονες δόσεις τσακωμών on air, αλλά και με δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό μέλλον κάποιων τηλεαστέρων. Και δεν μιλάμε για το άμεσο μέλλον… αλλά για το τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2024!

Και μπορεί όπου υπάρχει καπνός να υπάρχει και φωτιά, αλλά τελικά μήπως είναι πολύ νωρίς για σενάρια μεταγραφικά και μετακινήσεις προσώπων; Η απάντηση, μάλλον, ήρθε από το στόμα του πρωταγωνιστή των ημερών Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Ήρθε μία κοπέλα εδώ στις 7 το πρωί, εγώ μέσα στη νύστα…

Βέβαια η κοπέλα κάνει τη δουλειά της. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντάω για το φλερτ από το MEGA. Ήθελα να της πω ότι έχει να με φλερτάρει κάποιος πάνω από 12 χρόνια. Λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 και τώρα έχουν βγει διάφορα πράγματα που αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω…

Δεν το βρίσκω ωραίο να είσαι σε έναν σταθμό και να αρχίσει να διαρρέεται ότι έχεις πάει αλλού. Το θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος αυτό για τον σταθμό που σε πληρώνει», είπε ο παρουσιαστής θέλοντας να βάλει μία άνω τελεία στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συζητά με το MEGA.

«Πάντα ό,τι είναι να κάνεις, θα το κάνεις διακριτικά. Μέχρι τελευταία ημέρα συμβολαίου πρέπει να είσαι κύριος. Δε μπορεί να είναι Νοέμβριος και να αρχίσει να μπαίνει αυτή η ιστορία. Γι’ αυτό δεν απαντάω», πρόσθεσε. Να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 με μία οικογενειακή σχέση ετών με τη διοίκηση και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κάνει τα πάντα… για να μην του φύγει.

Και από τον Γρηγόρη… στην Ελένη! Το «χρυσό» συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη λήγει επίσης στο τέλος της σεζόν και ήδη όλοι ασχολούνται με το αν θα παραμείνει στο κανάλι της Συγγρού, αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη ή θα βάλει πλώρη για αλλού. Με τη βασίλισσα της TV να κρατά πάντα, ακόμη και από τους πιο στενούς της συνεργάτες, κλειστά τα χαρτιά της, σίγουρα δεν είναι εποχή για «προβλέψεις».

Τους επόμενους μήνες, λοιπόν, όπως ήδη φαίνεται, θα μάς απασχολήσουν πολύ οι προαναφερθέντες αλλά και άλλοι tv stars (όπως η Φαίη Σκορδά για παράδειγμα) που θα πρέπει να διαπραγματευτούν εκ νέου με τους σταθμούς τους.

Σχετικές ειδήσεις