MEDIA

OPEN: Οι αλλαγές στο «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» και οι εκπομπές… που αναμένουμε

OPEN: Οι αλλαγές στο «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» και οι εκπομπές… που αναμένουμε

Η Ελένη Τσολάκη τραβά ξανά το τηλεοπτικό ενδιαφέρον με τις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή της

Ήταν 4 Οκτωβρίου, όταν η Ελένη Τσολάκη υποδέχτηκε το κοινό του OPEN από την καθημερινή πρωινή ζώνη. Το «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» έκανε πρεμιέρα με την παρουσιάστρια να βουτά στα βαθιά και στον ανταγωνισμό, έχοντας στο πλευρό της τους Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Νίκο Γεωργιάδη, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Δημήτρη Μηλιόγλου. Λίγες ημέρες μετά, η είδηση της αποχώρησης της αρχισυντάκτριάς της για λόγους προσωπικούς έκανε τον γύρο του διαδικτύου και άνοιγε ένα κύκλο φημολογίας για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σήμερα, ένα μήνα σχεδόν μετά την πρεμιέρα, το πρωινό μαγκαζίνο δέχεται τις πρώτες αλλαγές. Η Γωγώ Σαμπάνη αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτριας, ενώ ο Φοίβος Παπαδάκης θα προστεθεί στην ομάδα της εκπομπής με στόχο να δώσει μία πιο ενημερωτική ματιά σε κάποια θέματα. Τόσο τα στελέχη του OPEN, όσο και η ίδια η Ελένη, επιθυμούν την καλύτερη πορεία του «Πρωινού ΣΟΥΣΟΥ» και είναι βέβαιο ότι θα κάνουν ό,τι περνούν από το χέρι τους για να επέλθει η ανανέωση.

Παράλληλα, με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται η εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Με τίτλο «Στην Αννίτα» η πρώτη επίσημη αναμένεται -σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό- μέσα στο Νοέμβριο και η εκκεντρική παρουσιάστρια αναλαμβάνει δράση στην απογευματινή ζώνη, με ένα κόνσεπτ γνώριμο και «κομμένο» στα μέτρα της!

Σε διαφορετική μοίρα βρίσκεται η εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Ναταλί Κάκκαβα, Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη, Φοίβος Παπαδάκης (που τελικά μετακομίζει στην Ελένη Τσολάκη), Μαρία Αντωνά, Τριαντάφυλλος, τράβηξαν πολύ το ενδιαφέρον το περασμένο διάστημα αλλά η εκπομπή ακόμη δεν είναι έτοιμη. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχουν υπογραφές ούτε τελική ομάδα, με την ιδέα της πρεμιέρας να φαίνεται ότι απομακρύνεται. Η Φελίσια, μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», είπε: «Δεν βλέπω κάποια εξέλιξη άμεσα, περιμένουμε».

Τα προαναφερθέντα, όμως, δεν είναι τα μόνα που ψήνονται στο κανάλι. Η Σάσα Σταμάτη συζητά για late night εκπομπή, ο Θέμης Γεωργαντάς είναι σε επαφές για τη συνέχεια του «After Dark» ενώ στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα και για μία σειρά. Μετά τη μεγάλη επιτυχία, άλλωστε, του «Έρωτα Φυγά», ο σταθμός είναι λογικό να προσανατολίζεται στη μυθοπλασία. Βέβαια, η αδυναμία του Νίκου Κοκλώνη είναι γνωστή για τα ριάλιτι σόου κι έτσι τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το come back του «Big Brother».