MEDIA

Σταμάτης Γαρδέλης: Τα νεότερα για την υγεία του - «Δεν θέλει πολλές επαφές με κόσμο»

Σταμάτης Γαρδέλης: Τα νεότερα για την υγεία του - «Δεν θέλει πολλές επαφές με κόσμο»
GLOMEX

Ο αδερφός του Σταμάτη Γαρδέλη μεταφέρει τα νεότερα για την υγεία του

Τα νεότερα για την υγεία του Σταμάτη Γαρδέλη μετέφερε ο αδερφός του Παναγιώτης μιλώντας στο «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής 24/11.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι πολύ καλά στην υγεία του ωστόσο δεν θέλει να μιλήσει ακόμα με τον κόσμο. Ο αδερφός του ευχαρίστησε τους γιατρούς για όσα παρείχαν στον ηθοποιό.

«Είναι πολύ καλύτερα ο Σταμάτης. Τον έχω δει. Δεν θέλει πολλές επαφές με κόσμο, στην κατάσταση που βρίσκεται. Βρίσκεται σε καλά χέρια, είναι ευχαριστημένος από τους γιατρούς. Έχω την ευκαιρία να πω κι ένα δημόσιο ευχαριστώ στους γιατρούς που κάνουν ό,τι μπορούν για τον ασθενή. Τη γνώριζα την ιστορία με το εξοχικό. Είχε μπλέξει σε έναν κυκεώνα γραφειοκρατίας. Είναι το αδιέξοδο του ελληνικού δημοσίου, που πας σε μία υπηρεσία, βρίσκεις προσκόμματα στην άλλη υπηρεσία και γενικώς υπάρχει ένα τρέξιμο», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Γαρδέλης.

Σχετικά με το πώς έμαθε για την εισαγωγή στην Α' Ψυχιατρική, αποκάλυψε: «Δεν γνώριζα τίποτα, το έμαθα ξαφνικά από τα media. Προφανώς δεν ήθελε να μας στενοχωρήσει, καθώς η μάνα μας είναι υπερήλικη. Και προφανώς δεν ήθελε να δημιουργήσει θέμα. Το έκανε για να μην μας ενοχλήσει».