MEDIA

Έρχονται MasterChef και Survivor – Όσα μάθαμε για τα μεγάλα φαβορί του Β’ μισού

Έρχονται MasterChef και Survivor – Όσα μάθαμε για τα μεγάλα φαβορί του Β’ μισού

Τα δύο ριάλιτι αναμένεται να απασχολήσουν πολύ το κοινό και να φέρουν τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2024 έχει ξεκινήσει και το νέο έτος θα φέρει τους καινούργιους κύκλους δύο αγαπημένων και επιτυχημένων πρότζεκτ.

«MasterChef» και «Survivor» επιστρέφουν στην TV, στη βραδινή ζώνη, και σίγουρα θα μοιράσουν εκ νέου την τράπουλα της τηλεθέασης. Οι σειρές σίγουρα θα «χτυπηθούν» σκληρά από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Στο μέτωπο του καναλιού της Κηφισιάς, έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα του «MasterChef». «Θα έχει αλλαγές ο όγδοος κύκλος, δεν νομίζω να δούμε παλιούς παίκτες. Οι δοκιμασίες, που έχουμε δει μέχρι στιγμής, έχουν αλλάξει», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου».

Ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ. Παράλληλα και ο κάτοχος της δεύτερης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ.

Επιπλέον, οι συντελεστές αναζητούν διακεκριμένους σεφ από το εξωτερικό για να κάνουν γκεστ εμφανίσεις, ενώ βέβαιο είναι ότι θα δούμε και σημαντικά ονόματα της εγχώριας γαστρονομίας στις δοκιμασίες. Ο Πάνος Ιωαννίδης θα συναντήσει, για έβδομη χρονιά, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που έχουν θεωρηθεί dream team και αναμένουμε να δούμε τα σχόλιά τους.

Στον ΣΚΑΪ, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, θα δούμε τον τελικό του «I’m celebrity» που θα δώσει σκυτάλη στο «Survivor». Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι ήδη στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί λίγες εβδομάδες με την οικογένειά του, πριν αποχωρήσει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο.

Η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, αλλά και αλλαγές στους κανόνες που θα φέρουν νέα δεδομένα. O Τούρκος παραγωγός σκέφτεται να μην υπάρχουν αποβολές παικτών σε περίπτωση έντονου τσακωμού ή παραβίασης κανονισμών.

Ο Ατζούν έχει προτείνει να υπάρξει οικονομική ρήτρα, κάτι που σίγουρα θα «πονέσει» περισσότερο τους συμμετέχοντες. Επίσης, θα επιστρέψουν οι ατομικές ασυλίες, που την περσινή σεζόν δεν παρακολουθούσαμε στον all star κύκλο.

Παράλληλα, ενώ οι ιθύνοντες βλέπουν επίδοξους Μαχητές, δεν σταματούν να προσεγγίζουν και πρόσωπα για την ομάδα των Διασήμων. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν αρκετούς all stars να έχουν δώσει τα χέρια για τον νέο κύκλο. Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Άρης Σοϊλέδης, έχουν ακουστεί έντονα.

«Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι.

Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Μου αρέσει να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα», δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Δαλάκα.

Στην τελική ευθεία, λοιπόν, για την επιστροφή των προαναφερθέντων, μένει να δούμε ποιες ημέρες θα προβάλλονται και με ποιες σειρές θα «κονταροχτυπηθούν» ανοιχτά! Όπως φαίνεται, πάντως, «Γη της Ελιάς», «Σασμός», «Μάγισσα» και «Ναυάγιο» θα πρέπει να είναι έτοιμες για μεγάλες μάχες.

Σχετικές ειδήσεις