MEDIA

Φαίη Σκορδά και Ελένη Τσολάκη χωρίς εκπομπή – Αλλαγές σε ΣΚΑΪ και OPEN

Φαίη Σκορδά και Ελένη Τσολάκη χωρίς εκπομπή – Αλλαγές σε ΣΚΑΪ και OPEN

Εκτός τηλεοπτικού «αέρα» σήμερα η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Τσολάκη

Η πολυσυζητημένη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σήμερα, στην Αθήνα, έχει σημάνει κινητοποίηση στα κανάλια με αποτέλεσμα να βλέπουμε αρκετές αλλαγές στον προγραμματισμό.

ΣΚΑΪ και OPEN φουλάρουν τις μηχανές της ενημέρωσης και βάζουν στον «πάγο» την ψυχαγωγία. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, στο κανάλι του Φαλήρου, θα ξεκινήσει στις 09.50 και θα διαρκέσει για τέσσερις ολόκληρες ώρες. Οι ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ θα μεταδώσουν όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Προεδρικό Μέγαρο, το Μέγαρο Μαξίμου και το Υπουργείο Εξωτερικών. Στο στούντιο των «Αταίριαστων» πολιτικοί, στρατιωτικοί αναλυτές και διεθνολόγοι, μιλούν για τις συμφωνίες που θα υπογράψουν οι αντιπροσωπείες αλλά και για τη σημασία των συνομιλιών.

Η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time» αποφασίσθηκε να μην βγει στον αέρα, καθώς ο ΣΚΑΪ είναι ένας σταθμός άμεσα συνυφασμένος και συνδεδεμένος με τις ενημερωτικές εξελίξεις και δεν θα μπορούσε να μην είναι στην πρώτη γραμμή σε μία τέτοια ημέρα.

Αντίστοιχα, στο OPEN, στις 06.00, θα βγει στον αέρα κανονικά το μαγκαζίνο «Ώρα Ελλάδος» με τον Παναγιώτη Στάθη. Στις 09.50 και για μία ώρα θα προβληθεί η επανάληψη της εκπομπής «Εικόνες», που θα δώσει τη σκυτάλη στις 11.00 σε μία έκτακτη ενημερωτική εκπομπή. Για δύο ώρες, το επιτελείο του OPEN θα βρίσκεται στις επάλξεις για να μεταφέρει στο κοινό τα όσα συμβαίνουν. Στις 13.00 θα αναλάβει τα ηνία η Λίνα Δρούγκα με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Η Ελένη Τσολάκη με το «Πρωινό ΣουΣου» δεν θα προβληθεί, με την παρουσιάστρια και την ομάδα της να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Παρασκευή.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα καλύψουν την επίσκεψη Ερντογάν με κάθε λεπτομέρεια, έκτακτα δελτία και συνδέσεις, έχοντας τις δημοσιογραφικές τους ομάδες σε κάθε γωνιά της πόλης.