MEDIA

Το Ναυάγιο spoiler: Πότε επιστρέφει η σειρά του MEGA – Οι εξελίξεις του 2024

Το Ναυάγιο spoiler: Πότε επιστρέφει η σειρά του MEGA – Οι εξελίξεις του 2024

Η σειρά του MEGA έρχεται στις αρχές του 2024 για να συνεχίσει την πορεία της στη βραδινή ζώνη

Είναι από τις σειρές που κέρδισε το κοινό, το πρώτο μισό της σεζόν, και σάρωσε στους πίνακες της Nielsen. Το «Ναυάγιο» του MEGA, μπορεί να έχει πατήσει pause λόγω γιορτών, επιστρέφει όμως στις 14 Ιανουαρίου 2024.

Στα πρώτα επεισόδια του νέου έτους, ο Πέτρος μαθαίνει για την πρόταση γάμου που έκανε ο Ιπποκράτης στην Ειρήνη και απογοητεύεται. Η Λαμπρινή επιστρέφει στην Κρήτη με διαλυμένες ελπίδες. Ο Γιώργης δίνει στη Στέλλα το όνομα του ναύτη που σκότωσε τον άντρα της και ο Βασίλης κάνει ό,τι μπορεί για να τη «μαλακώσει».

Η Δήμητρα και ο Ιπποκράτης ετοιμάζουν ένα δείπνο-έκπληξη για την Ειρήνη, ώστε να την πείσουν να πει το «ναι», αλλά εκείνη τους ανακοινώνει ότι έχει άλλα σχέδια. Η μεγάλη συνέντευξη του Γιώργη, με τις δύο γυναίκες που επέζησαν από το ναυάγιο, κανονίζεται στο σπίτι της Λίνας και εκεί συγκεντρώνονται η Λίνα με την Ειρήνη για να εξιστορήσουν τις τραγικές στιγμές. Μόνο που την Ειρήνη μέσα σ' αυτό το σπίτι την περιμένει μια τεράστια έκπληξη: το άρωμά της. Αυτό που έφτιαξε με τον Απόστολο και χάθηκε στη θάλασσα είναι εκεί, μπροστά στα μάτια της.

Η Ειρήνη λυγίζει όταν ξαναμυρίζει το άρωμα που έφτιαξε με τον Απόστολο. Εξιστορεί στη Λίνα και τον Γιώργη την ιστορία του και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε στα χέρια της Λίνας. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα, μετά την κρίση του Τρύφωνα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Μάκης γνωρίζοντας τα αισθήματα του Πέτρου για την Ειρήνη, τη φέρνει στην αυλή για να της πει ο ίδιος πού βρήκε το βαλιτσάκι με τα αρώματα.