MEDIA

Ποιες εκπομπές επιστρέφουν σήμερα στην αρένα της τηλεόρασης;

Ποιες εκπομπές επιστρέφουν σήμερα στην αρένα της τηλεόρασης;

Τα κανάλια αρχίζουν να επαναφέρουν στον προγραμματισμό τους τις ζωντανές εκπομπές

Η περίοδος των διακοπών τελείωσε για τις περισσότερες εκπομπές και τους τηλεαστέρες, καθώς από σήμερα επανέρχονται στο πρόγραμμα των καναλιών.

Στον ALPHA, στις 07.45, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» θα κρατήσουν παρέα στο κοινό με τον δικό τους γνωστό τρόπο. Στις 10.00, live θα είναι και η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια, με την πιο super διάθεση, και τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Γιάννη Πουλόπουλο, Ανδρέα Μικρούτσικο, αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα. Στις 14.50, το «T-Live» αναλαμβάνει τα ηνία της ενημέρωσης και του κοινωνικού ρεπορτάζ.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1, η ημέρα ξεκινά με το μαγκαζίνο «Καλημέρα Ελλάδα» και στις 10.00 τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό». Στις 15.00 θα προβληθεί νέο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Rouk Zouk» και στις 17.30 του «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση.

Στις 08.45, στο STAR, στον αέρα θα βγει το «Breakfast@STAR» ενώ στις 11.45 live θα είναι η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Να σημειωθεί ότι τα τηλεπαιχνίδια του καναλιού θα μεταδοθούν σε επανάληψη.

Στον ΣΚΑΪ, το πρόγραμμα της πρωινής ζώνης επανέρχεται. «Σήμερα», «Αταίριαστοι», «Fay’s Time» θα κρατήσουν παρέα στους τηλεθεατές και θα ριχτούν στην αρένα της μικρής οθόνης.

Στο OPEN, επίσης, οι πρωινές εκπομπές θα είναι live. Στις 06.00, «Ώρα Ελλάδος» και, στις 09.50, το «Πρωινό Σου Σου» θα διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο τηλεθέασης. Η Ελένη Τσολάκη θα πει καλημέρα, κρατώντας την καλύτερη παρέα με αποκλειστικά θέματα.

Όσον αφορά στο MEGA; «Κοινωνία ώρα MEGA», «Mega Καλημέρα», «Πάμε Δανάη!» έρχονται ζωντανά να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν το κοινό.