MEDIA

Βασίλης Kαρράς: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του την ημέρα της κηδείας

Βασίλης Kαρράς: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του την ημέρα της κηδείας

«Σκεφτόμαστε να δώσουμε το όνομα του Βασίλη Καρρά στο δρόμο μπροστά από το πατρικό του», είπε ο πρόεδρος Κοκκινοχωρίου.

Σε κλειστό κύκλο πραγματοποιήθηκε το 9ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Super Κατερίνα» το περασμένο Σάββατο τελέστηκε το μνημόσυνο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας με τη σύζυγο, την κόρη, τον αδελφό και ελάχιστους φίλους του τραγουδιστή.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του χωριού, Χρήστος Διαμαντίδης ήταν επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο σε στενό κύκλο, ενώ η σύζυγός του που είναι σε κακή κατάσταση αναχώρησε χθες το βράδυ για τη Θεσσαλονίκη. «Σκεφτόμαστε να δώσουμε το όνομα του Βασίλη Καρρά στον δρόμο μπροστά από το πατρικό του», υπογράμμισε.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος και η κόρη του πήραν μία σημαντική πρωτοβουλία και έδωσαν χρήματα σε εστιατόριο της Αθήνας για να ετοιμάσει φαγητό σε 100 οικογένειες που το είχαν ανάγκη, ενώ σε εκείνες που υπήρχαν παιδιά, έδωσαν παραπάνω λεφτά για να μπορούν οι γονείς να αγοράσουν στα παιδιά τους παιχνίδια.

Πώς φτιάχτηκε το τελευταίο βίντεο κλιπ του Καρρά

Πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε το τελευταίο video clip του Βασίλη Καρρά με τίτλο ”Χύμα στο κύμα” με τον Κώστα Καπετανίδη να αποκαλύπτει μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πώς κατάφερε να το σκηνοθετήσει ενώ ο τραγουδιστής δεν ήταν καλά στην υγεία του.

Όπως μετέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου επειδή η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεπε να κάνει κανονικό γύρισμα με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης κατάφερε να τον εντάξει σε πλάνα.

Ο Βασίλης Καρράς όταν μπαινόβγαινε το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη με τον καρκίνο έγραψε ένα τραγούδι και μάλιστα είχε βρει και σε ποιον τραγουδιστή θα το έδινε.

Η φωνή του Βασίλη Καρρά σίγησε, μια για πάντα, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων. Ο λαϊκός τραγουδιστής που είχε καταφέρει να αγαπηθεί από ανθρώπους όλων των ηλικιών εντός και εκτός Ελλάδας, δεν είναι πια στη ζωή.

Στη δημοσιότητα έρχονται δύο ειδήσεις που θα απαλύνουν λίγο τον πόνο των θαυμαστών του. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του αlpha «Super Κατερίνα» έγινε γνωστό ότι ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς έγραψε ένα τραγούδι – που χαρακτηρίζεται «μυθικό» από τη δημοσιογράφο της εκπομπής Ελισάβετ Οικονόμου- κατά τη διάρκεια νοσηλείας του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Το Πάσχα όταν έκανε εξετάσεις και πήρε τα αποτελέσματα, ήταν όχι απλά ελπιδοφόρα, έκανε σχέδια για το μέλλον. Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του, είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική», αναφέρει η δημοσιογράφος και προσθέτει: «Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι, όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο Μακρόπουλο. Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους. Στην καρδιά του, όμως, είχε λίγους, κι ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε “αυτό το τραγούδι στο δίνω να το βγάλεις”. Το έχει έτοιμο, όμως, επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο, δεν ξέρω τα σχέδιά του. Ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος», τόνισε η δημοσιογράφος.