MEDIA

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν μπορώ να διανοηθώ κανένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς τη μάνα του»

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν μπορώ να διανοηθώ κανένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς τη μάνα του»

Ο ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς τοποθετήθηκε για το ζήτημα της τεκνοθεσίας ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάςμ μιλώντας για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και στο ζήτημα της τεκνοθεσίας ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια.

Ο κ. Χαλκιάς δήλωσε σχετικά, μεταξύ άλλων: «Σε επίπεδο προβλήματος, σαν άνθρωπος δεν έχω απολύτως κανένα. Όπως έχω ξαναπει και θέλω να το ξαναπώ, είναι ότι δεν μπορώ να διανοηθώ κανένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς τη μάνα του, τη μάνα που το γέννησε».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί να παίξει ρόλους, χωρίς καλή αμοιβή.«Πριν από 29 χρόνια, σχεδόν 30, έκανα τους Άθλιους το 1995, με αποκλειστική και δική μου συνεισφορά στην παραγωγή και έδωσα και μια πολύ καλή χορηγία».

Έπειτα πρόσθεσε: «Το θέμα είναι ότι ξέραμε ότι μια παραγωγή με 33 άτομα, με σκηνικά, κοστούμια κλπ, με φιλική συμμετοχή δική μου και άλλων, "μπήκαμε μέσα". Δεν έχει καμία σημασία, γιατί κρατήθηκα κι έβγαλα τη σεζόν. Τώρα δεν θα το έκανα ξανά, πριν από 15-20 χρόνια δεν θα το έκανα».

Τέλος, μίλησε για τη σχολή του, η οποία τελικά έκλεισε:«Μετά το κλείσιμο της σχολής μου, που για εμένα ήταν η μεγαλύτερη αγάπη που μπορούσα ποτέ να δημιουργήσω σε αυτή τη δουλειά και δεν κατάφερα οικονομικά να κρατηθώ, μετά από αυτό το εγχείρημα, δεν θα έκανα ξανά κάτι επιχειρηματικά. Κατάλαβα ότι δεν τα καταφέρνω επιχειρηματικά. Δεν θα ήθελα να φέρω κι έναν στυγνό επιχειρηματία να μου κάνει τις δουλειές», είπε κλείνοντας.