MEDIA

Αλέξης Κούγιας: «Είχα σχέση με μια κυρία, η οποία είχε δύο παιδιά» - Πώς αντέδρασε η κόρη και ο γιος

Αλέξης Κούγιας: «Είχα σχέση με μια κυρία, η οποία είχε δύο παιδιά» - Πώς αντέδρασε η κόρη και ο γιος

Ο Αλέξης Κούγιας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την Εύη Βατίδου και τις σχέσεις του

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος για ακόμα μια φορά στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για τον χωρισμό του από την Εύη Βατίδου, τον χαρακτήρα της ενώ αποκάλυψε ότι έκανε νέα σχέση, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό ωστόσο διεκόπη καθώς δεν ήθελαν τα παιδιά του να ξαναπαντρευτεί.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε: «Το αποκλείω γιατί είχα την τύχη να κάνω δύο υπέροχα παιδιά. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και ασφάλεια. Χώρισα όταν ήμουν 56 χρονών. Από τότε έχουν περάσει 17 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχα εξαιρετικές σχέσεις με γυναίκες που θα μπορούσα να προχωρήσω τη ζωή μου. Όπως έχω και τώρα».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή, στα πρώτα χρόνια που χώρισα, είχα σχέση με μια κυρία, η οποία είχε 2 παιδιά. Τα 2 παιδιά με τα παιδιά μου πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Κάποια στιγμή προχώρησαν πολύ οι σχέσεις, ήταν στην ίδια ηλικία και τα παιδιά, τα οποία έκαναν και παρέα. Κανονίσαμε να πάμε όλοι μαζί στην Κρήτη ένα Σαββατοκύριακο. Στο μέσο της εβδομάδας, τρώγαμε με τα παιδιά και μου λέει ο Χρήστος: «Μπαμπά εμείς αποφασίσαμε να μην ξαναπαντρευτείς». Η μικρή, που ήταν 4 ετών, μου λέει: «Μπαμπά, αν κάνεις άλλο παιδί, εμείς θα το σκοτώσουμε». Αυτό δείχνει πόσο πληγώνονται τα παιδιά και μιλάμε ότι η άλλη ήταν μια ιδανική σχέση από κάθε πλευρά».

Για το τι ζητάει από τις σχέσεις ανέφερε: «Εγώ μέσα σε μία σχέση θέλω να γελάω. Στον πρώτο μου γάμο δεν πρόλαβα να χαρώ, γιατί σκοτώθηκε η τότε σύζυγός μου. Στον δεύτερο γάμο έλειπε το γέλιο. Στην αρχή ήταν πολύ ωραία τα πράγματα. Στην πορεία έπιασα τον εαυτό μου να μη θέλω να γυρίσω σπίτι. Δεν ήθελα να λέω ψέματα και αποδεχόμουν να κάνω δίκες στην περιφέρεια, για να φεύγω με το αυτοκίνητο το βράδυ και να κοιμηθώ το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο, που δεν μου άρεσε ποτέ».

Τέλος όσον αφορά την Εύη Βατίδου είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι θέμα που δεν θα ήθελα να συζητήσω ποτέ. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να πω για ποιο λόγο χωρίσαμε με την Εύη Βατίδου. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, είναι αδικημένη γιατί είναι ιδιαίτερα καλλιεργημένο παιδί με ιδιαίτερες σπουδές κλασικού μπαλέτου στο Λονδίνο, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα. Ήταν η ωραιότερη κοπέλα της εποχής και παραμένει. Δεν θέλω ποτέ να μιλήσω για το τι συνέβη»