MEDIA

Ελένη Τσολάκη για Φαίη Σκορδά: «Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μια καρέκλα άδεια»

Ελένη Τσολάκη για Φαίη Σκορδά: «Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μια καρέκλα άδεια»

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για την χθεσινή απουσία της Φαίης Σκορδά από την εκπομπή της 

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή «Fay’s Time» μετά την απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά και την απουσία της από το πλατό.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του «Πρωινού ΣουΣου» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η απόφαση πες ότι πάρθηκε διότι δεν το σκέφτηκαν πολύ καλά, έχει ξαναγίνει να βγαίνει η μία εκπομπή στον αέρα χωρίς τον κεντρικό παρουσιαστή ή να καλούν κάποιον άλλο να τον αντικαταστήσει για εκείνη τη μέρα. Το έχουμε δει και με την Κατερίνα Ζαρίφη, όταν είχε πάει στη Σίσσυ.

Ήταν τόσο άβολο τηλεοπτικά, που προκαλούσε τόση αμηχανία αυτή η καρέκλα. Θα μου πεις “από όλη την εικόνα, εσύ είδες την καρέκλα;”. Εγώ παιδιά την καρέκλα είδα. Βγάλε την καρέκλα ή βάλε κάποιον να καθίσει εκεί, δεν ξέρω τι θα κάνεις».

«Από τη στιγμή που αποφασίζεις να βγάλεις την εκπομπή στον αέρα και καλείς τους συνεργάτες της εκπομπής να συνεχίσουν τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, αυτό κάνεις. Αν έχει καταφέρει κάποιος να μην έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο με τον διπλανό ή τον συνεργάτη του, τότε μπράβο, αλλά στην προκειμένη δεν νομίζω ότι ισχύει. Αφήνεις παρ’ όλα αυτά την καρέκλα εκεί και δείχνεις ένα τραπέζι με τέσσερις ανθρώπους αμήχανους, στενοχωρημένους, αγχωμένους και μια καρέκλα άδεια. Ήταν λάθος η πρόθεση. Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μια καρέκλα άδεια, ενώ ο άλλος λείπει» συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη.