MEDIA

Ο Σκαραβαίος: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα - Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ο Σκαραβαίος: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα - Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Aπόψε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Alpha «Ο Σκαραβαίος».

O Γιάννης Τσορτέκης με μία ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών πρωταγωνιστούν στο αστυνομικό σίριαλ, «ο Σκαραβαίος», που κάνει πρώτη επίσημη σήμερα στις 21:00.

Απόψε, στο πρώτο επεισόδιο, μία γνωστή δημοσιογράφος-τηλεαστέρας που κάνει εκπομπές για εξαφανίσεις και ανεξιχνίαστες δολοφονίες, εξαφανίζεται η ίδια από το πάρκινγκ του σταθμού όπου εργάζεται στο τέλος της εκπομπής της, ενώ ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας μιας παντρεμένης γυναίκας που η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να διαλευκάνει.

Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον Σκαραβαίο και την ομάδα του, όταν διαπιστώνουν ότι η εξαφάνιση της δημοσιογράφου, αλλά και η ανεξιχνίαστη δολοφονία που είναι ανοιχτή εδώ και δυο μήνες συνδέονται πιθανόν μεταξύ τους, αλλά και με μια παλιά υπόθεση γυναικοκτονίας. Το ερώτημα σε αυτή την ιστορία δεν είναι μόνο ποιος το έκανε, αλλά και πως θα καταφέρουν να τον πιάσουν καταφέρνοντας να σώσουν την δημοσιογράφο.

Παράλληλα εφτάμιση χρόνια μετά, η μητέρα του Σκαραβαίου με την οποία έχει διακόψει κάθε επαφή, αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Η πιο σκοτεινή περίοδος της οικογενειακής ζωής του Σκαραβαίου και μια φωτιά που σάρωσε τη ζωή του, επανέρχονται σαν εφιάλτης και τον κλονίζουν.