MEDIA

STAR: Το πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ που εξασφάλισε - Πότε θα προβληθεί

STAR: Το πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ που εξασφάλισε - Πότε θα προβληθεί

Το STAR ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις μετά τη φετινή επιτυχία που σημειώνει

Το δεύτερο μισό της χρονιάς ανήκει στο STAR. Το σαρωτικό «MasterChef», η πρωινή ζώνη με το «Breakfast@STAR» και τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», το «Shopping Star» που ανεβαίνει συνεχώς, αλλά και οι σταθερές αξίες του «Cash or trash» και του «Τροχού της τύχης», φέρνουν χαμόγελα στο κανάλι. Παράλληλα, όμως, οδηγούν τα στελέχη σε έναν συνεχές αγώνα προς το καλύτερο με την εξασφάλιση δυνατών πρότζεκτ.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου Showcase event, το BBC Studios ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα γίνεται η 10η παγκοσμίως χώρα που παίρνει τα δικαιώματα του «1% Club».

Το STAR εξασφάλισε το τηλεπαιχνίδι, με την Green Pixel να αναλαμβάνει την παραγωγή και να αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο του 2024.

Το «1% Club» είναι η μοναδική, συναρπαστική και χιουμοριστική ψυχαγωγική εκπομπή που δοκιμάζει τη νοημοσύνη του κόσμου με βάση μια επιστημονική έρευνα. Η επιτυχία εξαρτάται περισσότερο από το πώς σκέφτεστε, παρά από αυτό που γνωρίζετε, που σημαίνει ότι όλοι βρίσκονται σε ίσους όρους ανταγωνισμού και μπορούν να παίξουν μαζί.

Είτε είστε διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο είτε θεατές που παίζουν με τους φίλους και την οικογένειά τους, απαντώντας σωστά σε ολοένα και πιο απαιτητικές ερωτήσεις, θα μπορούσε κάποιος να κερδίσει μια θέση στο «1% Club».

Ο André Renaud, Formats Sales Manager & Development Producer στα BBC Studios, είπε χαρακτηριστικά: «Πριν από δύο χρόνια, στην ετήσια έκθεση των BBC Studios, παρουσιάσαμε το “1% Club” σε αγοραστές που είχαν ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα πριν από την πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα, μπορούμε να γιορτάσουμε ότι το ελληνικό Star Channel είναι η δέκατη χώρα ορόσημο που παίρνει τα δικαιώματα. Ξέρω ότι το Star Channel και η ομάδα της Green Pixel Productions θα παραδώσουν ένα υπέροχο σόου και ανυπομονώ να δω ποιος στην Ελλάδα θα μπει στο “1% Club”».

Ο Κάρολος Αλκαλάι, Γενικός Διευθυντής του STAR, δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκτήσαμε το “1% Club”, ένα φρέσκο ​​και ξεχωριστό παιχνίδι που βασίζεται στην εξυπνάδα και την κοινή λογική παρά στη γνώση. Συνδυάζεται τέλεια με τη στρατηγική του STAR να προσφέρει διασκέδαση και ποιοτική ψυχαγωγία στο ελληνικό κοινό. Όπως όλα τα μεγάλα σχήματα, ήταν μια άμεση επιτυχία σε πολλές περιοχές και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι εξίσου επιτυχημένη και στην Ελλάδα».

Να σημειωθεί ότι, το επόμενο διάστημα, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για να ξεκινήσει η αναζήτηση παρουσιαστή.