MEDIA

Τηλεθέαση: Το MasterChef παρελαύνει στην prime time

Τηλεθέαση: Το MasterChef παρελαύνει στην prime time

Ο διαγωνισμός μαγειρικής σαρώνει στο δυναμικό κοινό και το STAR κερδίζει το στοίχημα

Βράδυ Τρίτης, χθες, και το κοινό απέδειξε ότι έχει βρει την απολαυστική συντροφιά του. Το «MasterChef» κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις στη βραδινή ζώνη, με την τηλεθέαση να είναι με το μέρος του.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις μετρήσεις, ο διαγωνισμός του STAR έκανε 19,9% στους τηλεθεατές 18-54 με τους τρεις κριτές και τους παίκτες να προσφέρουν στο κοινό μαγειρικές δοκιμασίες που λατρεύουν.

Στην prime time της Τρίτης, η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 έκανε 16,2% στο σύνολο και 15,8% στο δυναμικό κοινό ενώ ο «Σασμός» περιορίστηκε στο 14,9% και στο 13,4%. Η σειρά του ALPHA χάνει συνεχώς έδαφος στους πίνακες της Nielsen, με τα στελέχη να έχουν ήδη λάβει την απόφαση ότι η παραγωγή δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Το «Survivor» του ΣΚΑΪ κράτησε παρέα στο 14,9% του συνόλου και το 12,6% του δυναμικού κοινού, ενώ «Η Γη της Ελιάς» διατήρησε τα ποσοστά της. Η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA άγγιξε το 19,7% στο σύνολο και το 11,9% στο δυναμικό κοινό με την ομάδα να προετοιμάζει ήδη το story της επόμενης χρονιάς.

Το «Ναυάγιο» στο MEGA, που παίρνει το lead in, έκανε 17,3% και 10,3% αντίστοιχα ενώ οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 9,8% και 8%.

Οι σειρές της ΕΡΤ1 εμφανίστηκαν με μονοψήφια ποσοστά, με την «Παραλία» να κάνει 6,3% στο σύνολο και 6,5% στο δυναμικό κοινό. Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» κατέγραψε 2,4% και 2,8% αντίστοιχα.

Στη ζώνη των 20.00, οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν στον ΑΝΤ1 19,3% στο σύνολο και 23,1% στο δυναμικό κοινό. Το σίριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» έκανε 16% και 13,2% αντίστοιχα.