MEDIA

MasterChef: «Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι όντως από την Ιαπωνία ή από τα Άνω Πορόια»

MasterChef: «Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι όντως από την Ιαπωνία ή από τα Άνω Πορόια»

Ξανά στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν σύσσωμοι οι διαγωνιζόμενοι 

Στην κουζίνα του MasterChef επέστρεψαν οι διαγωνιζόμενοι του φετινού κύκλου προκειμένου να συναντήσουν τους τρεις σεφ τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά εν όψει της νέας δοκιμασίας στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο πρόγραμμα του STAR.

Οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef δεν έπαψαν να πειράζουν τόσο ο ένας τον άλλον όσο και μερικούς από τους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής. Μια στιγμή, μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε να μοιραστεί έναν απολαυστικό ομολογουμένως προσωπικό του προβληματισμό τόσο με τον Πάνο Ιωαννίδη όσο και με το τηλεοπτικό κοινό.

Σε αυτόν τον προβληματισμό, δε, πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλον από τον τρίτο της παρέας τους, Σωτήρη Κοντιζά. «Πανούλη, μην προσπαθείς να απολογηθείς σε έναν τύπο που τον τελευταίο μήνα αναρωτιόμαστε αν τόσο καιρό όντως είναι από την Ιαπωνία ή απλά είναι από τα Άνω Πορόια και απλά έχει σχιστά ματάκια».

«Άσ’ τον, δεν θα απολογούμαστε τόσο για τη συνταγή μας» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να ξεσπάσει σε γέλια ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς.