MEDIA

Survivor: Ο έξαλλος πανηγυρισμός της Ευγενίας

Survivor: Ο έξαλλος πανηγυρισμός της Ευγενίας

Survivor: Mια μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Ευγενία στο δύσκολο αγώνισμα που δίνουν «μαχητές» και «διάσημοι» 

Η Ευγενία πήρε τον πόντο από την Aira στον σημερινό αγώνα ασυλίας. Τη συγκεκριμένη νίκη πανηγύρισε με έξαλλο τρόπο η Ευγενία αναγνωρίζοντας τη σημασία του αγωνίσματος της ασυλίας.

Χαμός πριν τον αγώνα: «Μην μου υψώνεις τη φωνή σου»

Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από τον αγώνα ασυλίας. Ο παίκτης των Διασήμων ανέλυσε τη χθεσινή ψηφοφορία των αντιπάλων και κατέληξε ότι έχουν χωριστεί σε δύο υποομάδες.

Οι μεν ψήφισαν τη Μαριλίνα οι δε τη Χρύσα και ψάχνοντας να βρει ποιοι ψήφισαν τη δεύτερη πήρε η μπάλα και τον Ντάνιελ Νούρκα. Εκείνος διαμαρτυρήθηκε γιατί ένιωσε ότι ο Παππάς τον πιέζει να αποκαλύψει τι ψήφισε στην ψηφοφορία ενώ δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να το κάνει αν χρειαστεί στην ομάδα του.

Λίγο αργότερα τα αίματα άναψαν ανάμεσα σε Φάνη και Σταμάτη με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο ότι από την πρώτη μέρα του στο Survivor αποποιείται ευθύνες.

Ο Σταμάτης αγανάκτησε που τον έπιασε ξανά στο στόμα του ο πρώην συμπαίκτης του και οι λογομαχίες συνεχίστηκαν για αρκετά λεπτά με τους τηλεθεατές να πονοκεφαλιάζουν.

«Μην μου υψώνεις τη φωνή σου», είπε ο Φάνης με τον Σταμάτη να απαντά: «Τι σας έχω κάνει; όλο με εμένα ασχολείστε».

Νωρίτερα ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της Χρύσας από την ομάδα των μπλε σχολίασε στο επεισόδιο του Survivor.

Ο Αλέξης Παππάς άφησε κάποιες αιχμές για φλερτ ανάμεσα στη Χρύσα με κάποιον από τους παίκτες της δικής του ομάδας.

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη. Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δε την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση.

Σε αυτή την αποχώρηση θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα» είπε ο Αλέξης Παππάς.