MEDIA

Survivor Spoiler: Aυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί - Γιατί φεύγει ο Τζέιμς Καφετζής

Survivor Spoiler: Aυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί - Γιατί φεύγει ο Τζέιμς Καφετζής

Survivor: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με τον Τζέιμς Καφετζής

Εξελίξεις έρχονται στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Κόκκινοι και Μπλε θα παλέψουν για να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου της εβδομάδας, την ίδια ώρα που οι εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων δεν σταματούν.

Τα τέσσερα κορίτσια, η Ευγενία Μπόρλα, η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η Aira Adomaityte και η Μαριλίνα Βακονδίου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα αποχώρησης προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Η Μαριλίνα Βακονδίου θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Το περίμενα γιατί τα όρια έχουν στενέψει. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι θα μονομαχήσω με κορίτσια που είμαστε μαζί από την αρχή», είχε πει μεταξύ άλλων η παίκτρια των Μπλε όταν άκουσε πως θα είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Την ίδια ώρα επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς φημολογείται ότι ο Τζέιμς Καφετζής είναι έτοιμος να αποχωρήσει για δεύτερη φορά από το Survivor.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τζέιμς Καφετζής απειλούσε την παραγωγή πως θα φύγει διότι κατά τη γνώμη του η Κατερίνα Δαλάκα έχει πιο ιδιαίτερη μεταχείριση από τους άλλους παίκτες!

Να σημειωθεί ότι μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Τζέιμς προφανώς και θα ήταν μεγάλο πλήγμα για το παιχνίδι γιατί τα νούμερα τηλεθέασης που μετά την είσοδό του βελτιώθηκαν πολύ, ίσως ξαναπέσουν.

Επιπλέον ο παίκτης έχει δείξει πως δεν φοβάται να μιλήσει και μια αποκάλυψη αυτού του είδους θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στην παραγωγή.

Για τον λόγο αυτό τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παραγωγή αποφάσισε να... πάει με τα νερά του Ροδίτη και να τα βρουν κάπου στη μέση!