MEDIA

«Βόμβα» στο Survivor: Ο λόγος που ο Τζέιμς Καφετζής ζήτησε να αποχωρήσει - Τι συνέβη με την Δαλάκα

«Βόμβα» στο Survivor: Ο λόγος που ο Τζέιμς Καφετζής ζήτησε να αποχωρήσει - Τι συνέβη με την Δαλάκα

Survivor: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με τον Τζέιμς Καφετζής

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο, καθώς φημολογείται ότι ο Τζέιμς Καφετζής είναι έτοιμος να αποχωρήσει για δεύτερη φορά από το Survivor.

Τι συνέβη όμως; Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τζέιμς Καφετζής απειλούσε την παραγωγή πως θα φύγει διότι κατά τη γνώμη του η Κατερίνα Δαλάκα έχει πιο ιδιαίτερη μεταχείριση από τους άλλους παίκτες!

Να σημειωθεί ότι μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Τζέιμς προφανώς και θα ήταν μεγάλο πλήγμα για το παιχνίδι γιατί τα νούμερα τηλεθέασης που μετά την είσοδό του βελτιώθηκαν πολύ, ίσως ξαναπέσουν.

Επιπλέον ο παίκτης έχει δείξει πως δεν φοβάται να μιλήσει και μια αποκάλυψη αυτού του είδους θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στην παραγωγή.

Για τον λόγο αυτό τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παραγωγή αποφάσισε να... πάει με τα νερά του Ροδίτη και να τα βρουν κάπου στη μέση!

Οι τέσσερις υποψήφιες και τα νεύρα του Σταμάτη

Η τελευταία εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη για τους παίκτες στο Survivor.

Η Χρύσα εξέφρασε τα παράπονά της στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας πως έχει περάσει μερικές πολύ δύσκολες ημέρες.

Ωστόσο, δήλωσε πως είναι θετική, αφού οι δύο ομάδες δεν θα μπουν στον στίβο μάχης, αλλά θα ξεκουραστούν παίζοντας τα παιχνίδια της Καραϊβικής.

Μιλώντας στην κάμερα, η παίκτρια των Μπλε είπε: «Αυτή η εβδομάδα είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για μένα, νομίζω μου έχουν συμβεί τα πάνδεινα. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου, έχω χάσει φίλους, έχω χάσει κιλά, έχω χάσει υπομονή, τα 'χω χάσει όλα, με έχουν τσιμπήσει μέλισσες η μία μετά την άλλη».

Και πρόσθεσε: «Παρ' όλα αυτά, έχουμε κουίζ. Σε αυτό το κομμάτι είμαι πάρα πολύ θετική, νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο για να γεμίζουμε θετική ενέργεια».

Στη συνέχεια οι παίκτες χαλάρωσαν παίζοντας τα Παιχνίδια της Καραϊβικής

Στους «Διάσημους» η ασυλία

Ο αγώνας ασυλίας ήταν αυτή τη φορά σχετικά εύκολη υπόθεση για τους «Κόκκινους» οι οποίοι επικράτησαν 12-7 των Μπλε.

Στη συνέχεια, οι «Μαχητές» κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους, με τις επιλογές να ήταν μετρημένες καθώς μπορούσαν να ψηφιστούν μόνο η Μαριλίνα, η Δώρα και η Σταυρούλα.

«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η Μαριλίνα Βακονδίου, είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα.

«Το περίμενα γιατί τα όρια έχουν στενέψει. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι θα μονομαχήσω με κορίτσια που είμαστε μαζί από την αρχή» είπε η παίκτρια της Μπλε Ομάδας, σχολιάζοντας την υποψηφιότητά της.

Στη συνέχεια, οι τέσσερις υποψήφιες τοποθετήθηκαν για τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το κρισιμότερο αγώνα της εβδομάδας που θα κρίνει πια από τις τέσσερις κοπέλες θα αποχώρηση από το παιχνίδι.

Παράλληλα το τρέιλερ του επεισοδίου μαρτυρά έναν ακόμα τσακωμό ανάμεσα στους δύο πάγκους με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Σταμάτη Ταλαδιανό.